SECRETELE murdare ale unei DIVE: Consum de cocaină şi orgii cu alte vedete FOTO

A fost surprinsă consumând cocaină într-un studio muzical din Londra, însă de atunci notorietatea lui Kate Moss nu a făcut decât să sporească, în ciuda faptului că la momentul acela a ratat câteva contracte, iar imaginea i-a fost un pic șifonată.

20 dec. 2017, 09:56
SECRETELE murdare ale unei DIVE: Consum de cocaină şi orgii cu alte vedete FOTO

Recunoscută drept unul dintre cele mai frumoase fotomodele, Kate Moss a reușit, de-a lungul anilor, să creeze în jurul ei un univers uluitor, ce este descris acum în cartea „Champagne Supernovas”, scrisă de ziarista Maureen Callahan, scrie a1.ro.

Citeşte şi Insula ORGIILOR SEXUALE. Locul unde englezoaicele fac SEX în continuu cu cine apucă

Considerată o radiografie a modei din anii ’90, aceasta scoate la iveală detalii pe care nu credeai că le vei afla vreodată despre supermodelul Kate Moss. Ziarista Callahan vorbește fără perdea despre consumul de cocaină, despre trio-uri incitante cu Jude Law și fosta sa soție, Sadie Frost, dar și despre orgii cu Naomi Campbell și alte staruri, dezmățuri ce aveau loc în luxosul hotel Savoy.

Citeşte şi O ORGIE SEXUALĂ URIAŞĂ, cu 200 de participanţi, s-a lăsat cu ŞAPTE MORŢI. Ce s-a întâmplat este teribil

Ba mai mult, ea poveștește despre faptul că frumoasa Kate Moss stârnea gelozie în rândul soțiilor bărbaților cu care intra în vorbă, dar și despre încercările sale repetate de a merge la reabilitare pentru a renunța la consumul de droguri.