Secretul bananei consumate dimineaţa

Nu este vorba despre o dietă anumite, ci pur si simplu despre un obicei extrem de sănătos.

RomaniaTV.net
23 feb. 2018, 08:41
Secretul bananei consumate dimineaţa

Cum bine se spune că ziua bună se cunoaște de dimineață, dacă vrei să faci mici schimbări pentru a te menține în formă și a scăpa de un surplus de kilograme este necesar să introduci în dieta ta un obicei pe cât de simplu pe atât de sănătos și anume consumarea unei banane dimineața.

Scriitorul Hitoshi Watanabe a scris o carte intitulată e „dieta de banane de dimineață” în care explică faptul că o banană mâncată dimineața și un pahar de apă la temperatura camerei te vor ajuta să elimini câteva kilograme bune într-o singură săptămână.

Banana, secretul siluetei tale

Această schimbare benefică îți va fi de folos dacă vei alege să te alimentezi corect în restul zilei renunțând la tot ce înseamnă pâine albă, dulciuri, alimente prăjite și grase sau fast food.

Cu cât vei conștientiza mai repede că sănătatea ta depinde atât de tine cât și de obiceiurile tale culinare cu atât mai sănătos vei fi.

Reușit acestei schimbări se datorează faptului că banana conține un tip de amidon care ajută la scăderea țesutului adipos, iar bacteriile din intestin transformă acest amidon în grăsimi ce ajută la o mai bună funcționare a tractului gastro-intestinal.

Află cât de mult contează cantitatea de banane pe care o mănânci zilnic AICI