Secretul japonezelor: cum îşi păstrează tinereţea şi frumuseţea

Oamenii caută de sute de ani elixirul tinereții și frumuseții. Mai mult decât atât, există diferite produse pe piață, promovate că încetinesc îmbătrânirea, dar nici unul nu oferă efectele promise. Cu toate acestea, japonezele sunt destul de aproape!

RomaniaTV.net
03 feb. 2017, 12:57
Secretul japonezelor: cum îşi păstrează tinereţea şi frumuseţea

Ele dețin un secret puternic și eficient, care oferă efecte după numai o săptămână de la folosire. Se pare că asul lor din mânecă este… orezul japonez! Acest tip de orez este bogat în scualenă și acid linoleic, substanțe care au proprietăți antioxidante puternice. Ele mai au un atu: stimulează producția de colagen, luptând împotriva ridurilor. În plus, scualena protejează pielea de efectele nocive ale soarelui.

Mai mult decât atât, orezul este bogat în substanțe care reduc nivelul de colesterol și au grijă de sănătatea inimii. Oamenii de știință au confirmat proprietățile benefice ale orezului, precum și capacitatea sa de a întineri pielea într-un timp scurt.

Citeşte şi  Secrete de frumuseţe din întreaga lume

Ai nevoie de:

3 linguri de orez

2 lingurițe de ulei de nucă de cocos

1 lingură de lapte

1 lingură de miere

Gătește orezul 10-15 minute, strecoară-l, păstrând apa. Adaugă peste orez mierea, uleiul de nucă de cocos și o lingură de lapte fierbinte. Omogenizează bine ingredientele. Aplică amestecul ca mască facială. Așteaptă până când se usucă, după care îndepărtează-l cu apa în care ai fiert orezul.

Apa de orez are proprietăți benefice: stimulează circulația sângelui, hidratează pielea, previne ridurile, tratează inflamațiile pielii. Pentru cele mai bune efecte, repetă tratamentul o dată pe săptămână.

Descoperă tendinţele în manichiura de primăvară 2017