Secretul LONGEVITĂŢII FEMEII care a ajuns la 100 de ani după ce a fumat JUMĂTATE de MILION de ŢIGĂRI FOTO

O femeie din Marea Britanie, ajunsă la vârsta de 100 de ani, a explicat secretul longevităţii sale. Ea a recunoscut că un pahar de whisky şi 15 ţigări fumate zilnic au reuşit să o ţină în viaţă timp de un secol.

12 nov. 2013, 11:22

Dorothy Howe este o pensionară plină de viaţă, cu toate că a ajuns la vârsta de 100 de ani. Mai mult, şocant este că în timpul vieţii sale a fumat aproximativ 460.000 de ţigări, în 84 de ani de fumat după ce a început de la vârsta de 16 ani, potrivit Daily Mail

Citeşte şi Cercetătorii au descoperit SECRETUL insulei în care trăiesc peste 200 de oameni CENTENARI

Mai mult, ea a cheltuit o sumă exorbitantă pentru a-şi procura viciul, aproximativ 193.000 de lire. Chiar şi aşa, secretul longevităţii sale este unul inedit, constând din 15 ţigări şi un pahar de whiskey pe zi. Înainte să iasă la pensie, ea a lucrat o viaţă întreagă ca şi secretară.

Datorită ţigărilor şi whisky-ului am ajuns la această vârstă şi sunt sănătoasă. Beau doar când ies în oraş, dar doctorii mi-au spus că nu aş fi fost vie fără cele două vicii. Sunt în viaţă şi îmi pot ridica cotul, ceea ce este grozav. Am avut o viaţă frumoasă şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a tratat bine. Sunt foarte norocoasă„, a declarat bătrâna.

Povestea femeii este una interesantă, fiind un model de urmat. Din nefericire, ea şi-a pierdut soţul în 1993 după ce acesta a murit de cancer.

Citeşte şi DECIZIE SURPRINZĂTOARE la 102 ani: A fumat peste 60.000 de ţigări de-a lungul vieţii, acum RENUNŢĂ

Când m-am apucat de fumat aveam 16 ani şi mă costa jumătate de penny să îmi cumpăr un pachet de ţigări. Nu îmi vine să cred ce preţ au acum. Whisky-ul are acelaşi gust bun ca întotdeauna. Corpul meu nu mai este atât de agil cum obişnuia să fie, dar mintea îmi este ascuţită„, a adăugat ea.