Secretul longevităţii. Menţine vasele de sânge curate pentru o viaţă lipsită de afecțiuni cardiovasculare

Pe măsură ce societatea evoluează, speranța de viață crește, dar calitatea vieții scade. Fiecare dintre noi s-a întrebat măcar o dată care este secretul longevității, or fi genele cele responsabile, modul de viață mereu cumpătat sau poate vreun medicament minune? Astăzi s-a demonstrat științific că „elixirul longevității ” sunt vasele de sânge curate.

RomaniaTV.net
08 nov. 2018, 09:07
Secretul longevităţii. Menţine vasele de sânge curate pentru o viaţă lipsită de afecțiuni cardiovasculare

Cardio Q10 este „ secretul ” vaselor de sânge curate și al unei vieți lipsite de afecțiuni cardiovasculare.

De ce vasele de sânge joacă un rol atât de important?

Fiecare celulă din organismul uman supraviețuieșe doar cu oxigen și nutrienții primiți prin sânge și „livrați” prin difuziune țesuturilor. Tot sângele este cel responsabil de colectarea „deșeurilor” cum ar fi dioxidul de carbon și resturile metabolice.

Care sunt cei mai nocivi factori pentru vasele de sânge?

  • Fumatul este de departe cel mai agresiv factor

  • Alimentația nesănătoasă

  • Aport crescut de grăsimi trans( margarină,produse de patiserie)

  • Viață sedentară

Ce afecțiuni determină vasele de sânge îngustate?

Pentru a înțelege ce boli putem dobândi prin îngustarea vaselor de sânge trebuie să ne închipuim un cilindru, gol în interior, prin care lichidul circulă cu o foarte mare ușurință, neîntâlnind niciun obstacol. Îngustarea vasului presupune îngustarea lumenului ceea ce va duce la reducerea debitului sangvin, necesitatea unei presiuni mai mari pentru a permite un flux de sânge cât mai mare, dar și posibilitatea ruperii unor mici fragmente din depozitul de pe vas.

 

Înțelegând anatomia vasului de sânge, acum putem întelege și fiziolopatologia, deci înțelegem cum apar bolile:

  • Ateroscleroza este termenul medical ce descrie îngustarea vaselor de sânge datorită depozitelor de grasime ce se depun în lumenul vascular. Aceasta poate duce până la înfundarea completă a vaselor mici ( se va neroza țesutul prin infarctizarea din lipsă de nutrienți) , dar și reducerea cu până la 75% din debitul sangvin al vaselor sangvine mari( aortă)

  • Boala cardiacă ischemică – îngustarea vaselor coronare( cele care hrănesc inima) ; consecința este infarctul miocardic.

  • Accident vascular cerebral- îngustarea vaselor de sânge la nivelul creierului sau fragilitatea vasculară la nivel cerebral( deficit de Q10) duc la infactizarea unor porțiuni de țesut cerebral

  • Hipertensiunea arterială- consecința îngustării vaselor de sânge și necesitatea inimii de a pompa cu o forță din ce în ce mai mare pentru a menține un debit cardiac optim

  • Varicele sunt consecința stagnării sângelui la nivelul membrelor inferioare deoarece sângele nu mai poate circula optim într-un vas îngustat, mai ales sub acțiunea gravitației

  • Trombozele venoase și arteriale sunt unele dintre cele mai complicate afecțiuni și constau în desprinderea unui fragment dintr-un cheag (tromb) sau dintr-o placă ateromatoasă (embol) ceea ce va duce la atac de cord daca embolul sau trombul sunt în vasele coronare sau la infarctizarea grupurilor de celule unde a migrat fragmentul respectiv.

 

Cum ne dăm seama că avem o afecțiune cardiovasculară?

Semnele cele mai comune sunt:

  • Oboseala

  • Lipsa aerului

  • Durerile de cap

  • Pierderea echilibrului

  • Dureri musculare și articulare

  • Pierderi de memorie

  • Tulburări de auz și de vedere

  • Palpitații

  • Ameteli la trecerea bruscă din clinostatism în ortostatism

Cum curățăm vasele de sânge?

Bunicii nostri apelau cu siguranță la plante medicinale, cele mai comune fiind păducelul și talpa gâștei. În zilele noastre, cardiologii au studiat timp îndelungat acțiunea coenzimei Q10. Aceasta este una dintre cele mai importante elemente în materie de protecție cardiovasculară. Totodată este important să știm că asigurarea unui aport optim doar din alimentatie este imposibil, de aceea a apărut pe piață un produs de ultimă generație Cardio Q10. Acest supliment alimentar îmbină cu succes bogățiile naturii , dar și anii întregi de studii clinice. Cardio Q10 nu conține chimicale, aditivi sau potențiatori de gust, ceea ce îl face sigur pentru utilizare. Nu prezintă contraindicații sau reacții adverse. Puteți accesa site-ul producătorului AICI.

 

Ce ingrediente conține?

  • Coenzima Q10 – este un antioxidant foarte puternic cu importante proprietăți trofice pentru miocard. Este un puternic energizant al celulelor miocardice și crește forța de contracție cardiacă. Un alt lucru extrem de important este posibilitatea vindecării afecțiunilor cardiace degenerative și scăderea colesterolului „rău” prevenind astfel ateroscleroza. Coenzima Q10 s-a dovedit utilă în toate afecțiunile cardiace ducând la vindecarea bolii , iar ultimele studii arată eficiența ei în boli precum Parkinson, Huntington, scleroză multiplă sau alte afecțiuni neurologice. Coenzima Q10 este supranumită „ tratamentul universal” deoarece puterea de vindecare în multiple boli nu poate fi egalată ne niciun alt compus.

  • Păducelul este supranumit „doctorul inimii” deoarece are multe efecte benefice la nivel cardiovascular cum ar fi: vasodilatator coronarian, antiaritmic,sedativ, tonifiant,anxeolitic,trofic cardiac. Aceste proprietăți duc la îmbunătățirea fluxului coronarian și a funcției cardiace, reduce disconfortul cauzat de bolile cardiace, menține tensiunea arterială la valori optime , dar îmbunătățește și tonusul cardiac printr-o menținere a ritmicității inimii. Păducelul este un aliat de nădejde în combaterea bolilor cardiovasculare.

  • Talpa gâștei este recunoscută pentru inducerea stării de bine, printr-o relaxare a sistemului nervos central și vegetativ. La nivelul afecțiunilor cardiovasculare, se folosește cu succes în palpitații, aritmii, mialgii, precordialgii. Și această plantă este foarte utilă în combaterea afecțiunilor cardiace.

 

Aceste 3 ingrediente fac ca afecțiunile cardiace să fie doar alte boli pentru care s-a găsit, într-un final, medicamentul minune. Cardio Q10 îmbină perfect proporțiile între cele 3 ingrediente pentru a-l face foarte eficient, scurtând astfel durata tratamentului și economisind astfel bani în locul dumneavoastră.

 

Cât costa Cardio Q10?

Deoarece este un medicament de ultimă generație, a ajuns în România nu de foarte mult timp, acesta este și motivul pentru care Cardio Q10 are acum un preț promoțional cu 50% mai mic. Stocul este limitat, comenzi foarte multe, deci dacă doriți să beneficiați de acest preț promoțional este de preferat să vă grăbiți. Datorită numărului mare de solicitări ne cerem scuze dacă vor exista mici întârzieri la livrare, este un produs foarte eficient, fără reacții adverse și multe persoane suferă de afecțiuni cardiace. Profitați de reducere chiar ACUM. Sunt sigură că inima dumneavoastră vă va fi recunoscătoare că după lungi tratamente costisitoare ați găsit acest „ elixir al longevității” .

Pentru o viață lungă, frumoasă și lipsită de tratamente cronice, sistemul circulator sănătos este secretul. Cardio Q10 este aliatul de nădejde pe care vă puteți baza în orice moment și vă oferă rezultate imediate. Spune nu unei inimi bolnave!

Pentru mai multe detalii accesați acum site-ul original dând click AICI.