Secretul longevităţii Reginei Elisabeta a II-a e scris în astre. Vezi cum i-au influenţat destinul

Britanicii sărbătoresc zilele acestea Jubileul de Diamant al Reginei Elisabeta a II-a. Majestatea Sa a fost încoronată în urmă cu 60 de ani, iar secretul longevităţii sale pe tron este scris şi în îmbinarea unor puternice simboluri astrale.

04 iun. 2012, 06:07
Secretul longevităţii Reginei Elisabeta a II-a e scris în astre. Vezi cum i-au influenţat destinul

Regina Elisabeta a II-a este Tigru, în zodiacul chinezesc, şi a fost încoronată într-un an al Dragonului. Se regăsesc aşadar cele mai puternice simboluri ale astrologiei chinezeşti în această persoană.

Tigrul este un simbol al puterii şi al înţelepciunii, iar Dragonul este simbolul norocului absolut, al puterii imperiale, al puterii îmbinate cu înţelepciune, pentru că în mitologia şi astrologia chinezească împăratul este considerat întotdeauna un părinte al naţiunii. Întotdeauna se spune că în anul Dragonului orice început este de bun augur, pentru că astrele sunt de partea celor care se căsătoresc, încep o afacere, au copii, astfel că încoronarea Reginei Elisabeta a II-a într-un an al Dragonului de Apă, acum 60 de ani, a fost sub o stea norocoasă şi s-a văzut acest lucru.

Destinul Reginei este un destin 7, iar acesta este destinul oamenilor care se raportează în fiecare clipă la divinitate. De asemenea, există o relaţie constructivă între elementele care guvernează anul în care a fost încoronată Regina, elementul apă, şi anul în care s-a născut Regina, elementul lemn, iar în astrologie se spune că apa hrăneşte lemnul. Întotdeauna un nativ dintr-un an al lemnului va fi favorizat în tot ceea ce face într-un an de apă.

Potrivit zodiacului european Regina este un semn de pământ, Taur, simbol al stabilităţii şi echilibrului în gestionarea tuturor relaţiilor din jurul său. În plus, ca element de culoare, trebuie amintit faptul că nativele Tigru sunt întotdeauna foarte elegante, sunt adepte ale stilului clasic şi sunt adevărate colecţionare de bijuterii. În plus, piatra norocoasă a uni nativ Taur este diamantul.