Secretul nebănuit al unei brunete din showbiz: „Am o fiică majoră, se mărită cu un fotbalist”

Fotomodelul Consuela di Monaco, pe numele ei real Consuela Moldovan, a făcut o mărturisire neaşteptată marţi, în direct, în emisiunea Adrianei Bahmuţeanu.

15 oct. 2014, 15:10
Secretul nebănuit al unei brunete din showbiz: „Am o fiică majoră, se mărită cu un fotbalist”

Consuela di Monaco a făcut o dezvăluire care a lăsat-o fără cuvinte până şi pe Adriana Bahmuţeanu, realizatoarea emisiunii de la Antena Stars. Bruneta a mărturisit că are o fată de 20 de ani, logodită cu un cunoscut fotbalist român.

Pentru că tânăra Princes Consuelo nu doreşte deloc să facă parte din lumea vedetelor, mama ei nu a spus până acum nimic de existenţa acesteia. „Ea studiază în Italia, a câştigat acolo şi un concurs regional de frumuseţe. Nu îi place lumea asta, e mai retrasă. Probabil în curând o să se mărite. Avem o relaţie de prietenie, modernă. Vorbim orice. Am o părere bună despre iubitul ei, le stă bine împreună. Am făcut-o de tânără. Eram la şcoală şi m-am îndrăgostit de cel mai frumos băiat. Aveam cam 17-18 ani. Nu ne-am căsătorit pentru că el m-a înşelat„, a declarat Consuela din Monaco.

După ce Bahmu a insistat să spună cine este iubitul fetei, Consuelo a cedat, într-un final, şi a spus numele fotbalistului care, se pare, îi va deveni ginere: Andrei Peteleu, jucător la Petrolul Ploieşti.

Citeşte şi MURĂTURI DE VEDETĂ. Mihaela Rădulescu: „Doamne, mango-ul murat…”