Secretul păstrat de Irina Loghin mai bine de 45 de ani a răbufnit. Cine este de fapt soţul artistei

La cei 75 de ani, Irina Loghin se poate lăuda cu o carieră de stralucită, dar şi cu o căsnicie extrem de fericită. Interpreta de muzică populară şi-a cunoscut soţul în urmă cu 45 de ani, iar de atunci nu s-au despărţit niciodată.

26 mart. 2014, 08:55

Zicala conform careia in viata nu poti avea si cariera, dar si familie, este contrazisa in totalitate de Irina Loghin, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Irina Loghin a făcut comoţie în parc. Fiul ei povesteşte cum s-a întâmplat

La cei 75 de ani, cantareata de muzica populara se poate lauda cu faptul ca este una dintre cele mai iubite interprete autohtone, dar si cu o casnicie fericita de aproape jumatate de secol. Irina Loghin si sotul sau, Ion Cernea, s-au cunoscut in urma cu 45 de ani, pe ştrand.

Citeşte şi Isterie la concertul Irinei Loghin. Unii spectatori, luaţi cu ambulanţa VIDEO

„Pe atunci, Ion era campion la lupte greco-romane, arata bine, era manierat. Era bun prieten cu Benone Sinulescu. Intr-o zi au stabilit sa mearga la strand, iar Benone a chemat-o si pe Irina. Ea era o femeie extrem de frumoasa, curtata de multi barbati. Au fost multi sportivi in ziua aia care au incercat sa ii intre in gratii, insa unul singur a reusit sa o impresioneze: Ion”, a declarat un apropiat al Irinei Loghin.

Citeşte şi Irina Loghin, cântec despre amanta fotbaliştilor din perioada comunistă