SECRETUL TERIBIL al lui CRISTIAN CIOACĂ. „Nu e gata! Nu s-a terminat aici”

Chiar dacă procesul lui Cristian Cioacă a luat sfârşit, epopeea Elodia e departe de a se fi încheiat. "Nu e gata!, Nu s-a terminat aici"- a aruncat Cioacă jurnaliştilor o nadă, inainte de a intra în duba poliţiei.

29 iun. 2014, 08:16
SECRETUL TERIBIL al lui CRISTIAN CIOACĂ. „Nu e gata! Nu s-a terminat aici”

Finalul, bine calculat de politistul atat de scump la vorbire, nu e lipsit de rost, informează România TV. Pentru Cristian Cioaca razboiul continua si are doua mize. Eliberarea lui si mentinerea lui Patric in familia Cioaca.

Citeşte şi Noi dezvăluiri în cazul Cioacă-Elodia: Cum a fost UCISĂ avocata din Braşov

Prima miză a fost atacată zilele trecute cand avocata acestuia a depus o cerere de cotestație in anulare a pedepsei. A doua miza insa devine din ce in ce mai complicata pentru politist. Decazut din drepturile parintesti, Cioaca nu mai are voie sa isi primeasca fiul in vizita la penitenciar. Pe de alta parte, visul lui Cioaca ca Patric sa ramană in grija surorii sale se poate narui pentru ca, in curand, familia Ghinescu va demara procedura de incredintare a micutului.

Pana una-alta, Cristian Cioaca isi ispășește pedeapsa la Colibași, asteptand sa iasa din carantina si sa fie incadrat intr-un regim de detentie.

Citeşte şi Dezvăluiri ULUITOARE ale anchetatorului principal din CAZUL ELODIA

Cioaca va beneficia de regimul de maxima siguranta, regim care se aplica vietasilor si detinutilor cu pedepse mai mari de 13 ani. Doar in cazurile exceptionale, cand persoana condamnata are peste 60 de ani sau sufera de o afectiune grava, regimul de maxima siguranta poate fi inlocuit cu unul inchis.

Cum Cristian Cioaca este tanar, in putere si nu sufera de nicio o afectiune, acesta va intra in regimul de maxima siguranta, fiind putin probabil sa i se schimbe incadrarea pe baza unor criterii „speciale” care nu sunt prevazute in lege.

Odata stabilit regimul de detentie, Cioaca va fi supus unor masuri stricte de paza, supraveghere si escortare si va fi cazat individual-dupa cum reiese din informarea Administratiei Penitenciarelor. El va putea sa munceasca si sa desfasoare activitati educative, culturale si terapeutice, de consliere psihologica si asistenta sociala in grupuri mici, sub supraveghere continua.