Şedinţă de guvern joi, ministrul Justiţiei şi-a anunţat prezenţa. Ultima şansă pentru adoptarea unei OUG pentru amnistie şi graţiere

Publicat: Miercuri, 18 Iulie 2018 14:36 // Actualizat: Miercuri, 18 Iulie 2018 14:36 // Sursa: romaniatv.net

Joi va avea loc o nouă şedinţă de guvern, ultima înainte de închiderea sesiunii parlamentare extraordinare. Tudorel Toader a negat informaţiile potrivit cărora şi-ar fi delegat atribuţiile unui secretar de stat.

Şedinţa de joi a fost anunţată de purtătorul de cuvânt al guvernului, Nelu Barbu, la finalul şedinţei de marţi.

"O să fie şi joi şedinţă de Guvern, ora deocamdată nu v-o pot comunica. Biroul de presă va anunţa", a spus Nelu Barbu, arătând că ordinea de zi pentru reuniunea de joi va fi anunţată în acea zi.

Tot joi se încheie şi sesiunea extraordinară a parlamentului, astfel că este ultima ocazie în care guvernul poate emite ordonanţe de urgenţă. Dacă emite OUG în vacanţa parlamentară, trebuie convocată şedinţă a parlamentului în termen de cinci zile.

Adoptarea unei ordonanţe de urgenţă pentru amnistie şi graţiere este vehiculată în continuare ca variantă de a-l scăpa pe Liviu Dragnea de condamnarea în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman. În acest context, a apărut informaţia că Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, şi-a delegat atribuţiile unui secretar de stat pentru a participa la şedinţa de guvern de joi.

Ministrul a infirmat însă informaţi, dând de înţeles că va fi prezent la şedinţă.

"Nu stiu cine a dezinformat, de date aceasta, insa nu mi-am delegat atributiile pentru maine !", a scris Tudorel Toader pe Facebook.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
nelu barbu ordonanta amnistie si gratiere sedinta de guvern Tudorel Toader
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6975
RON
20 Jan
noapte 0 °
zi 2 °
Ultimele joburi adaugate
24 H