Şef de la Crimă Organizată, bătut într-un bar VIDEO

Şeful Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara a ajuns la spital după ce a fost bătut într-un bar. Se pare că scandalul a izbucnit pe fondul consumului de alcool.

RomaniaTV.net
26 mai 2017, 15:19
Şef de la Crimă Organizată, bătut într-un bar VIDEO

Incidentul a avut loc joi seară, într-un bar din Timişoara. Bărbatul şi prietenul său erau însoţiţi de două femei, iar la un moment dat, după ce s-au îmbătat bine, au început să se certe. Prietenul polițistului a sărit la bătaie și l-a tăiat pe față cu un pahar spart pe omul legii, scrie tion.ro, apoi s-a iscat scandalul.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la Clinica de Chirurgie-Oro Maxilo-Facială din cadrul Spitalului Municipal Timișoara, acolo unde a primit îngrijiri medicale.

Încă nu a fost depusă nicio plângere, însă scandalul a ajuns la urechile celor de la Inspectoratul General al Poliției Române, iar reprezentanții IPJ Timiș au deschis și ei un dosar penal în această situație.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe. De asemenea, Inspectoratul General al Poliției Române a dispus demararea unei anchete interne”, spune Ancuța Morariu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

Citeşte şi Împuşcături pe stradă la Brăila. Un tânăr a ajuns în stare gravă la spital