Şef de Poliţie acuzat de hărţuire sexuală. La ce „tratamente” îşi supunea subalternele

Este doar de un an şef la Poliţia din Voineasa, însă a reuşit să bage frica în oameni. Şi nu în hoţi, aşa cum ar fi fost de aşteptat, ci în subalterni. Comisarul Dumitru Licu este acuzat de hărţuire sexuală, dar şi că este violet verbal cu cele două tinere care se află în subordinea lui.

06 aug. 2014, 07:53
Şef de Poliţie acuzat de hărţuire sexuală. La ce „tratamente” îşi supunea subalternele

De loc din oraşul Râmnicu Vâlcea, comisarul Dumitru Licu, în vârstă de 52 de ani, a fost transferat ca şef la Poliţia Voineasa, scrie spynews.ro. Aici a găsit două două tinere, proaspăt ieşite de pe băncile şcolilor de agenţi. Una dintre ele se ocupă de problemele legate de secretariat, iar una merge în teren. 

Citeşte şi Un preot din Iaşi, acuzat că a hărţuit sexual mai multe fete

Zilele trecute, însă, în presa locală a fost publicată o scrisoare trimisă de o angajată a primăriei. Femeia a specificat că sediul Poliţiei şi cel al Primăriei sunt în aceeaşi clădire şi aşa a auzit poliţistele plângându-se de comportamentul şefului lor.

Citeşte şi Scandal monstru: O angajată într-o instituţie de stat, hărţuită sexual de director STENOGRAME

„Lucrând în Primăria Voineasa, mai mereu mă întâlnesc cu domnişoarele poliţiste. Mare mi-a fost mirarea când, de câteva ori, le-am văzut pe acestea în faţa primăriei şi chiar pe hol suspinând şi chiar plângând. Fiind pe holul primăriei am auzit o frază ce mi-a provocat o scârbă imensă rostită de către aşa-zis domnul comisar Licu şi ea suna în felul următor: «Ce te uiţi fă ca muta la p….!!!!» Se adresa în felul acesta uneia din subordonatele lui de faţă cu mai multe persoane! Colegii fetelor şi jandarmii povestesc că acest animal le face avansuri sexuale şi le supune unui stres psihic intens, sperând că una dintre ele va ceda şi el va primi ceea ce îşi doreşte… ştiţi la ce mă refer!!! Tot colegii lor relatează cum acesta se pune în schimburi de noapte cu ele şi le duce spre Obârşia Lotrului unde le ameninţă că dacă nu fac ceea ce doreşte el le lasă în pustiu, spunându-le: «Ce fă, crezi că te crede cineva pe tine dacă o să spui că am vrut să te dau jos din maşină dacă nu faci ce vreau eu?? Sau o să vă creadă cineva pe vreunul din voi dacă o să îmi faceţi reclamaţie??? Eu sunt comisarul Licu, am mult mai multă credibilitate decât voi, eu nu o să păţesc nimic, tot voi o să ajungeţi rău. Pe mine mă cunosc toţi şefii, am fost coleg cu ei şi o să mă creadă pe mine, nicidecum pe voi!!!». Din aceste motive, niciunul din subordonaţii domnului Licu nu au îndrăznit să facă vreo plângere împotriva acestuia”,  a scris angajata primăriei, deranjată de comportamentul şefului de Poliţie.