Şef la stat, fotografiat în timp ce primeşte mită pe câmp. Ministerul Muncii a declanşat o anchetă

Şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, subiect de anchetă la Ministerul Muncii. Activitatea lui George Romanescu, fratele primarului din tg Jiu, este atent verificată de corpul de control de la Bucureşti. Asta după ce, recent, a fost surprins în timp ce ar fi luat mită pe câmp.

27 oct. 2017, 14:04
Şef la stat, fotografiat în timp ce primeşte mită pe câmp. Ministerul Muncii a declanşat o anchetă

O delegaţie din Ministerul Muncii a ajuns la Târgu Jiu, pentru a verifica activitatea Inspectoratului Teritorial de Muncă şi în special a şefului acestuia, George Romanescu. Ancheta vine la doar câteva săptămâni după ce Romanescu a fost în centrul unui scandal de presupusă, el fiind filmat pe un câmp în timp ce angajații unei firme de catering îi umpleau portbagajul mașinii cu produse.

Șeful ITM Gorj spune că multe dintre necazuri i se trag chiar de când fratele său, Marcel Romanescu, a fost ales primar al municipiului Târgu Jiu. „Din momentul în care fratele meu deține funcția de primar, permanent sunt amenințat și urmărit de anumite persoane, dar, momentan, singura care a aruncat în spațiul public aceste acuze este doamna Stroe Nicoleta. Totul a pornit de la faptul că dorea să devină șefă în cadrul Serviciului din care făcea parte„.