Şefa cu compensaţii NESIMŢITE de la Poşta Română, dată în judecată de minister

Fosta şefă de la Poştă, care a fost disponibilizată cu compensaţii de 60.000 de euro, va fi dată în judecată de Ministerul Societăţii Informaţionale, informează România TV.

RomaniaTV.net
18 mai 2014, 12:42
Şefa cu compensaţii NESIMŢITE de la Poşta Română, dată în judecată de minister

Ministrul Societăţii Informaţionale, Răzvan Cotovelea, vrea să recupereze în instanţă compensaţiile nesimţite pe care fosta directoare de la Poşta Română le va primi după ce a fost disponibilizată… la cerere.

Mai mult, nici ceilalţi directori ai Poştei nu pot sta liniştiţi, ei au termen până luni la prânz să renunţe de bună voie la salariile compensatorii.

„Nu vom trece peste acest incident sub nici o forma. Aici e simplu: daca a fost o frauda, ne adresam parchetului. Toata baza legala a fost respectata si este doar o abordare unilaterala. Ne vom adresa justitiei pentru recuperarea sumelor. În functie de ce va gasi Corpul de Control, vom merge ori la Parchet, ori in instanta. Nu ni se pare normal sa plece cu asa suma mare de bani ca plata compensatorie. Compensatorie pentru ce? Ca noi ne simtim pagubiti”, a declarat Răzvan Cotovelea, la România TV.