ŞEFIA PMP. Eugen Tomac candidează pentru funcţia de preşedinte al partidului

Deputatul Eugen Tomac și-a depus candidatura la funcția de președinte al Partidului Mișcarea Populară (PMP). Elena Udrea a anunţat că nu va mai candida la şefia PMP şi va rămâne simplu membru de partid.

28 ian. 2015, 12:52
ŞEFIA PMP. Eugen Tomac candidează pentru funcţia de preşedinte al partidului

Deputatul Eugen Tomac va candida la preşedinţia PMP, el depunând miercuri, în acest sens, moţiunea „România implicată-PMP partidul schimbării”.

„Liderul moţiunii este domnul deputat Eugen Tomac. Alături de domnia sa, ca principal susţinător al proiectului,a semnat domnul europarlamentar Siegfried Mureşan, propus pentru funcţia de primvicepreşedinte al PMP. Echipa condusă de cei doi militeză pentru reînoirea clasei politice şi îşi propune să răspundă aşteptărilor electoratului român care, aşa cum am văzut la alegerile recente, îşi doreşte un alt mod de a face politică şi un alt tip de politician”, se precizează într-un comunicat al PMP.

Termenul pentru depunerea moţiunilor pentru preşedinţia PMP a expirat miercuri la prânz.

Nicolae Ivășchescu, vicepreședinte al PMP, a declarat pentru Agerpres că se numără printre cei care susțin moțiunea în baza căreia Eugen Tomac va cere confirmarea în funcția de șef al PMP.

Congresul PMP în care se va alege o nouă conducere este programat să se desfășoare în data de 8 februarie. Actualul președinte al PMP, Elena Udrea, a anunțat că nu intenționează să mai candideze.

CITEŞTE ŞI Traian Băsescu va fi invitat la Congresul PMP