Horia Georgescu, ATACAT DUR de FRATELE său: A abuzat de alcool şi a consumat droguri VIDEO

Fratele lui Horia Georgescu, Sorin Georgescu, a declarat că fratele său era un împătimit al băuturii, a consumat droguri, ba chiar a plătit ca să ajungă specialist la Parchetul Anticorupţie. În plus, acesta a spus că Horia Georgescu se laudă cu studii pe care nu le-ar avea. 

17 mart. 2015, 08:47

Sorin Georgescu a declarat că şeful ANI a avut probleme cu alcoolul în tinereţe şi că a consumat droguri.

Horia Georgescu a avut o tinereţe zbuciumată. Nu a frecventat constant cursurile liceului, nu are o pregătire şcolară extraordinară, dar atinge în CV-uri perfecţiunea.

Citeşte şi: Horia Georgescu a demisionat de la conducerea ANI

Dar dacă stăm să discutăm cu el faţă în faţă şi nu e pregătit dinainte, nu poate face faţă încercărilor la care e supus în diferitele instituţii ale statului(…)  A abuzat de alcool. În urma unor verificări ale tatălui nostru, fostul comandant al Poliţiei Braşov, a reieşit că el a folosit droguri„, a declarat Sorin Georgescu, la un post de televiziune.

Totodată, fratele şefului demisionar de la ANI a adăugat că tatăl său, Marian Georgescu, a vrut să-şi lase un înlocuitor în sistem. Horia Georgescu a fost ajutat şi de funcţiile tatălui său care avea acces la informaţii (şef al penitenciarului Codlea şi funcţii în Ministerul de Interne), a precizat Sorin Georgescu.

„Practic, Georgescu Marian voia să îşi lase un înlocuitor în sistem(…) Eram într-o maşină cu Horia Georgescu, în care el a avansat suma de 17-18.000 euro pentru a fi angajat ca specialist la DNA (…) Nu avea niciun fel de pregătire, nici măcar pentru cea de specialist”.

Citeşte şi: O echipă TV din Bulgaria a venit să ia lecţii de ANTICORUPŢIE de la Horia Georgescu chiar în ziua REŢINERII

În plus, fratele şefului de la ANI menţionează că nu crede că Horia Georgescu a terminat Dreptul.

 „Eu nu ţin minte ca Horia Georgescu să fi făcut Facultatea de Drept. Presupun că şi-a cumpărat diploma”, a precizat Sorin Georgescu.

HORIA GEORGESCU a fost reţinut, luni, de DNA pentru abuz în serviciu. Horia Georgescu a fost dus în Arestul Poliţiei Capitalei şi urmează ca marţi procurorii DNA să ceară Înaltei Curți de Casație și Justiție arestarea preventivă pentru 30 de zile.