Şeful Poliţiei din Gorj, vizat de o comisie parlamentară

Şeful Poliţiei din Gorj este vizat de o comisie parlamentară. Totul după ce în ultimul an, s-au făcut tot mai multe sesizări la adresa comisarului şef Viorel Caragea, informează România TV. Comisia s-a întrunit miercuri şi a ajuns la concluzia că "la Gorj există frăţii dubioase".

31 oct. 2013, 13:54
Şeful Poliţiei din Gorj, vizat de o comisie parlamentară

Senatorul Dian Popescu a forţat întrunirea comisiei de apărare deşi nu exista cvorum, totul în încercarea de a-l destitui din funcţie pe comisarul şef Viorel Caragea de la IPJ Gorj care la începutul acestei veri l-a ţinut în arest pe senator pentru 24 de ore.

De altfel, comisarul şef a fost ţinta mai multor anchete în ultima perioadă, dar de fiecare dată comisiile trimise de miniştii de Interne au arătat că acesta nu a comis niciun fel de abuz. Acum, nemulţumiţii au apelat la Parlamentul României, astfel comisia de apărare s-a întrunit în mare secret şi deşi nu exista cvorum, l-a finalul şedinţei s-a decis că la Gorj există frăţii dubioase din care face parte şi comisarul şef Viorel Caragea.

Din comisia de apărare fac parte şi Corneliu Dobriţoiu care este trimis în judecată de DNA într-un dosar de corupţie, dar şi senatorul Dian Popescu care este şi el judecat pentru fapte de corupţie.