Selena Gomez a ieşit în public complet nearanjată şi nemachiată FOTO

Publicat: Sâmbătă, 20 Octombrie 2012 17:09 // Actualizat: Luni, 22 Octombrie 2012 08:40 // Sursa: RTV.net

Selena Gomez, una din vedetele favorite de la Disney, este întotdeauna frumos aranjată pentru apariţiile ei la televizor. Pe stradă, însă, Selena nu mai este atât de atentă la aspectul ei, optând pentru hainele confortabile şi lipsa machiajului.

Foto: eroteme.co.uk

Selena a vizitat Steven Spielberg Pediatric Research Center din Beverly Hills, California, complet nearanjată. Vedeta a optat pentru o bluză largă, egări şi botine. Nu s-a machiat deloc şi de data aceasta şi-a păstrat ochelarii de vedere pe ochi.

Se pare că a mers la centru pentru a discuta despre o posibilă strângere de fonduri pentru acest centru, care se ocupă de cercetarea problemelor genetice.

2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Selena Gomez Selena Gomez nearanjată Selena Gomez nemachiată
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
20 oct 21:58
Răspunde | Votează email 0 email
Leonard Pistol
Viata de scena e viata de scena.....viata personala(sau timpul personal) nu este acelasi lucru....rtv..astea nu sunt stiri ..sunt niste tampenii
20 oct 18:48
Răspunde | Votează email 0 email
Andrei
„Cel mai important transfer a fost biserica lui Horia, cand gasind-o daramata pe malul Ariesului, pentru a fi inlocuita cu una de zidarie, intreba ce devine lemnaria veche si afland-o de vanzare, o cumpara pe loc, o porni in carute cu lemnari si zidari priceputi, pentru a o aseza. Abia trecuse granita noastra, atunci la Juvala, si autoritatile ungare vestite prea tarziu voira sa o opreasca, fiind prilej de iredenta, ziceau ele. Prea tarziu ! intrase pe pamantul Romaniei libere, de unde nu o mai puteau rapi si unde fauritorul Romaniei Mari putu sa o arate, cativa ani in urma, Ardelenilor desrobiti, frumos asezata intre copaci, flori si o pajiste.
Ionel planuia sa faca in interioi un muzeu de obiecte romanesti. Mi-aduc aminte, prin 1910, cand micul Ion Niculescu Dorobantu,o privea si se mira de ce nenea Ionel sa fi luat biserica fara clopot. „Clopotul a ramas in Ardeal, i se spuse, ca sa-l traga intr-o zi un roman zdravan, sa se scoale tot neamul si sa ia Ardealul”.
„Dar clopotul e mic si noi aici nu-l vom putea auzi, obiecta intristat copilul”. „E mic, draga, dar este fermecat, cand va bate acolo, va rasuna in fiecare inima a noastra si-l vom auzi cu totii”. In 1916, la 15 august, cand toate bisericile isi leganau clopotele, baietelul devenit intelegator imi spuse., „A sunat clopotul lui Horia, a rasunat in inimile noastre si acum ii raspund bisericile”.
I.C. Bratianu
1
EUR
4.6686
RON
24 Jun
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H