„Selfie” de UN MILIARD de dolari. Samsung dă lovitura cu poza lui Ellen DeGeneres de la Oscar

Ellen DeGeneres a facut record cu poza "selfie" de la Oscar, in care se pozeaza alaturi de unele dintre cele mai mari nume de la Hollywood, de la Angelina Jolie si pana la Jennifer Lawrence. Insa momentul a fost o campanie de promovare strategica, iar acum acea poza este evaluata la un miliard de dolari.

10 apr. 2014, 10:00
„Selfie” de UN MILIARD de dolari. Samsung dă lovitura cu poza lui Ellen DeGeneres de la Oscar

Maurice Levy, cel care se ocupa de campania de marketing a celor de la Samsung, a declarat pentru Hollywood Reporter ca „selfie-ul” de la Oscar a ajuns acum sa valoreze un miliard de dolari, suma evaluata in functie de popularitatea in social media, potrivit procinema.

Imaginea a facut inconjurul planetei, a picat Twitter-ul pentru 20 de minute in intreaga lume si a devenit una dintre cele mai tari campanii de promovare pentru un brand. Samsung s-a ferit atunci sa declare concret ca momentul a fost o strategie de marketing, insa acum, compania incearca sa se foloseasca puternic de acea imagine. Surse au confirmat ca Samsung, care a fost sponsor la Oscar, a platit 20 de milioane de dolari pentru acel moment.

CITEŞTE ŞI: Cel mai TARE SELFIE din 2014 a fost făcut deja. Nu există imagine care să o întreacă pe aceasta