SELFIE LÂNGĂ TATĂL MORT. Cine este „piţi” care a provocat REVOLTĂ pe reţelele de socializare

O pițipoancă din Serbia și-a făcut un selfie în care apare și tatăl ei, acesta fiind mort, pe patul de spital. Gestul extrem a pornit o adevărată revoltă în mediul online, ceea ce a obligat-o să-şi închidă toate conturile.

20 iul. 2018, 09:54
SELFIE LÂNGĂ TATĂL MORT. Cine este „piţi” care a provocat REVOLTĂ pe reţelele de socializare

O pițipoancă celebră și-a făcut un selfie pentru care a fost aspru criticată de urmăritoii ei din mediul online. Criticile au început să apară când fanii și-au dat seama că în poză apare și tatăl fetei, acesta fiind mort pe un pat de spital.

Jelica Ljubicic este numele autoarei acestei revoltătoare „opere”. Presa locală a declarat că bărbatul a murit doar cu câteva momente înainte ca poza să fie făcută. Făcând bot în poză, diva a fost caracterizată ca fiind „bolnavă” pentru acest gest.,

Aceasta a scris la descrierea pozei: „Tată…odihneste-te în pace. Am luptat cât de mult am putut, dar nu asta a fost dorința noastră. Nu noi decidem cât trăim. Ne-a părăsit la vârsta de 67 de ani. Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai oferit, sunt recunoscătoare că sunt fiica ta și că te-am avut drept tată”.