Seminar gratuit cu Andrei Roşu despre cum să-ţi descoperi cea mai bună versiune a ta

Andrei Roșu vorbeşte sâmbătă, 28 aprilie, în Sun Plaza despre ce trebuie să faci pentru a descoperi cea mai bună variantă a ta. Intrarea la seminar este gratuită. Toți participanții la seminar vor primi din partea organizatorilor mingi de pilates.

20 apr. 2018, 14:18
Seminar gratuit cu Andrei Roşu despre cum să-ţi descoperi cea mai bună versiune a ta

Pe 28 aprilie, Andrei Roșu va vorbi despre metodele prin care să-ți descoperi cea mai bună variantă a ta. Cum să te reorganizezi pentru a-ți găsi timp pentru tine și pentru lucrurile care contează cu adevărat în viața ta. Sau cum să ai rezultate mai bune atât pe plan profesional, cât și în relațiile cu cei dragi ție. Despre sănătate sufletească, relațiile cu ceilalți și cu tine. Totul pornind de la sport!

„Cea mai grea parte a unei competiții este să ajungi la …start. Adică tocmai partea pe care publicul o vede mai puțin (sau deloc), respectiv antrenamentele, pregătirea logistică, depășirea momentelor în care „nu ai chef” etc. Sunt sigur că abandonul unei curse începe la antrenamente. Dacă abandonezi un antrenament, creierul învață care este calea mai ușoară și va face asta și la competiții, în momentele dificile”, spune Andrei Roșu, ultramaratonist.

Andrei Roșu este sportiv de anduranță, blogger și scriitor. Este exemplul viu de persoană care și-a schimbat radical viața. Este ultramaratonist și, la un an de când a învățat să înoate, a trecut înot Canalul Mânecii și a traversat Atlanticul cu barca.

Seminarul are loc de la ora 11.00 la 13.00, în Sun Plaza, la etajul 1, între zona de restaurante și cinema.

Intrarea este gratuită, dar trebuie să te înscrii completând formularul de aici: https://www.sun-plaza.ro/sun-talks/. Seminarul va fi transmis live pe Facebook.

Toți participanții la seminar vor primi din partea organizatorilor mingi de pilates. Dacă te înscrii la seminar, te rugăm să ajungi cu 10-15 minute înainte de ora începerii seminarului (11.00), pentru a te putea înregistra.