Semn rău la nunta lui Connect-R. Ce s-a întâmplat cu câteva minute înainte de ceremonia religioasă

Cu câteva momente înainte de ceremonia religioasă, Connect-R şi Misha au rătăcit verighetele. Incident care, potrivit superstiţiilor, ar aduce ghinion în căsnicie.

22 sept. 2014, 07:01
Semn rău la nunta lui Connect-R. Ce s-a întâmplat cu câteva minute înainte de ceremonia religioasă

Pentru Connect-R ziua nunţii a început cu obiceiurile tradiţionale. Îmbrăcat la patru ace, artistul s-a lăsat bărbierit de cavalerul de onoare şi a plecat acasă la naşii Pepe şi Raluca

Ceremonia religioasă a avut loc la biserica Bucur Ciobanul din centrul Capitalei. Însă mirii au avut parte şi de câteva clipe tensionate. Cu doar câteva minunte înainte de începerea slujbei, Connect-R şi Misha nu-şi mai găseau verighetele, potrivit cancan.ro. Momentul a fost salvat de unul dintre invitaţi, care a recuperat inelele rătăcite.

Mai mult, la ieşirea din biserică, Misha a avut grijă să respecte tradiţia şi să-şi calce soţul pe picior, pentru a-i fi toată viaţa fidel. Apoi, însoţiţi de o armată de bodyguarzi, Misha şi Connect-R au mers în Pădurea Băneasa pentru o şedinţă foto.

Mirii şi nuntaşii s-au îndreptat apoi către un restaurant de fiţe din Otopeni, unde a avut loc petrecerea la care au participat peste 300 de invitaţi.