Semnale pe care ţi le transmite corpul atunci când este timpul să renunţi la jobul pe care îl ai

Foarte multi oameni isi urasc slujbele, insa nu au curajul sa plece. Altii considera ca daca iti iubesti job-ul inseamna, de fapt, ca nu muncesti suficient de mult si ca aceasta este, de fapt, singura modalitate prin care poti avea o cariera de succes – sa ramai peste program si sa sacrifici totul din viata pentru o slujba care te face sa te simti mizerabil.

RomaniaTV.net
21 feb. 2017, 21:34
Semnale pe care ţi le transmite corpul atunci când este timpul să renunţi la jobul pe care îl ai

Totusi, acest mod de gandire este complet gresit (studiile arata ca oamenii care isi iubesc job-urile sunt mai productivi si au mai mult succes la birou) si, mai mult, te imbolnaveste. 

Iata 5 modalitati prin care urarea slujbei iti poate afecta sanatatea. Daca oricare dintre aceste semne rezoneaza cu tine, corpul iti spune ca ar trebui sa renunti la job-ul actual sau macar sa faci unele schimbari:

  1. Cresti in greutate

Daca nu-ti place slujba pe care o faci si, in acelasi timp, observi ca incepi sa te ingrasi, cele doua ar putea fi legate. Studiile au aratat ca o viata nefericita la birou iti rapeste energia necesara de a face alegeri alimentare sanatoase si de a face sport. Sau spus altfel: dupa o zi frustranta la munca esti mai inclinat sa mananci ceva dulce decat sa aleri jumatate de ora.

 Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.