Semne că ai o iubită care vrea să deţină CONTROLUL. Portretul ROBOT al DOMINATOAREI care te va ţine la respect

Iubita ta controleaza mereu conversatia, incearca sa demonstreze ca tu nu ai dreptate si, in mod constant, deformeaza evenimentele din trecut astfel incat sa-i sustina punctul de vedere? Se supara daca nu esti de acord cu ea si te ameninta cu despartirea daca ai o opinie diferita? In mod constant intri in defensiva si trebuie sa-i explici fiecare actiune sau fiecare cuvant rostit? Iti distruge putin cate putin increderea in tine in fortele proprii pana cand ajungi sa crezi ca nu poti face absolut nimic fara ajutorul ei? Daca raspunsul la aceste intrebari este pozitiv s-ar putea sa ai ca partenera o femeie careia ii place sa detina controlul.

RomaniaTV.net
22 iul. 2014, 20:11
Semne că ai o iubită care vrea să deţină CONTROLUL. Portretul ROBOT al DOMINATOAREI care te va ţine la respect

Aceste femei ultra-dominatoare cred ca relatiile si barbatii ar trebui sa functioneze exclusiv dupa regulile lor si sunt convinse ca barbatii trebuie sa faca exact cum spun ele, pentru ca asa este cel mai bine pentru ei. Iata 4 semne ca ai o iubita care vrea sa detina controlul:

1. Ia decizii pentru tine

Femeile carora le place controlul o sa-ti spuna ce ar trebui sa gandesti si sa simti. Ele iti sugereaza cand ar trebui sa iesi in oras sau cand iti poti invita prietenii sa priviti un meci impreuna.

Cine vorbeşte mai mult: femeia sau bărbatul? Cercetătorii au un răspuns surprinzător

2. Vrea sa aiba intotdeauna dreptate

Femeile dominatoare trebuie sa aiba dreptate mereu. Aceste femei nu gresesc niciodata si tu esti de vina daca lucrurile ies prost. In mod constant folosesc propozitii de genul „Nu am facut asta”, „N-am spus asta”, „Nu stiu despre ce vorbesti” si „Nu este chiar atat de rau”.

Lucruri mai puţin cunoscute despre femei: „O femeie poate ţine un secret doar 47 de ore şi 15 minute”

Aceste femei isi exercita controlul asupra barbatilor lor prin blamarea gandurilor, actiunilor si, in general, de fiecare data cand au o opinie proprie diferita ii iau la rost. Niciodata nu incearca sa inteleaga punctul tau de vedere si te ameninta cu abandonul, ruperea relatiei sau orice altceva le vine in minte cand nu respecti regulile lor.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO