Semne că ai o iubită care vrea să deţină controlul

Iubita ta controleaza mereu conversatia, incearca sa demonstreze ca tu nu ai dreptate si, in mod constant, deformeaza evenimentele din trecut astfel incat sa-i sustina punctul de vedere? Se supara daca nu esti de acord cu ea si te ameninta cu despartirea daca ai o opinie diferita? In mod constant intri in defensiva si trebuie sa-i explici fiecare actiune sau fiecare cuvant rostit? Iti distruge putin cate putin increderea in tine in fortele proprii pana cand ajungi sa crezi ca nu poti face absolut nimic fara ajutorul ei? Daca raspunsul la aceste intrebari este pozitiv s-ar putea sa ai ca partenera o femeie careia ii place sa detina controlul

01 iul. 2015, 20:18
Semne că ai o iubită care vrea să deţină controlul

Acest gen de femei, ultra-dominatoare cred ca relatiile si barbatii ar trebui sa functioneze exclusiv dupa regulile lor si sunt convinse ca barbatii trebuie sa faca exact cum spun ele, pentru ca asa este cel mai bine pentru ei.

Iata câteva semne ca ai o iubita care vrea sa detina controlul:

Ia decizii pentru tine

Femeile carora le place controlul o sa-ti spuna ce ar trebui sa gandesti si sa simti. Ele iti sugereaza cand ar trebui sa iesi in oras sau cand iti poti invita prietenii sa priviti un meci impreuna. Aceste femei manipulative considera ca ele ar trebuie sa ia orice decizie legata de viata ta si vor exploda in lungi tirade cand vei actiona altfel decat au spus ele. Ele cred ca stiu ce este cel mai bine pentru sotii/iubitii lor si vor merge pana acolo incat sa-i selecteze hainele in care sa te imbraci, iti aleg filmele la care sa privesti si decid ce ar trebui sau ce nu ar trebui sa mananci.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.