Semne că ai putea avea un parazit în corp. Pe multe dintre ele le IGNORI

Să ai un parazit în corp poate fi ceva terifiant. Cu toate acesea, nu ai fi singurul. Paraziţii sunt ceva atât de comun, încât ar fi de mirare să nu ai unul în corp. Şi faptul că numai oamenii din ţările sub dezvoltate se confruntă cu aşa ceva este doar un mit.

RomaniaTV.net
22 iun. 2017, 20:40
Semne că ai putea avea un parazit în corp. Pe multe dintre ele le IGNORI

Ce este un parazit?

Un parazit este orice organism care traieste si se „hraneste” cu alt organism. Cand vine vorba de parazitii intestinali, acestia sunt de obicei viermi care se hranesc cu ce mananci tu. Printre acestia se numara: oxiuri, giardia, tenia, trichina, bacterii, fungi etc. Unii dintre acesti paraziti se hranesc cu ceea ce mananci, ducand la scaderea in greutate. Altii se hranesc cu globule rosii, ducand la anemie. Altii depun oua si provoaca mancarimi, ceea ce duce la tulburarea somnului si insomnii.

Cum iei un parazit?
Un parazit poate ajunge in corpul tau ingerand apa sau alimente contaminate. Carnea care nu a fost bine preparata este cel mai comun mijloc de infestare. Pe locurile urmatoare se afla fructele si legumele nespalate, precum si apa contaminata. De asemenea, poti contracta si raspandi foarte usor oua de paraziti daca nu te speli pe maini sau atunci cand te joci cu animalele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.