Semne ca bărbatul este pregătit de căsătorie

Multe femei se intreaba daca partenerii lor sunt pregatiti sau nu de casatorie. Ele si-ar putea da seama de intentiile, chiar si inconstiente, ale barbatilor care le sunt parteneri daca ar analiza principalele semne care arata ca sunt gata sa se aseze la casele lor.

22 oct. 2014, 03:42
Semne ca bărbatul este pregătit de căsătorie

1. Are o relatie independenta, dar stransa cu parintii iubitei

Un barbat care a dezvoltat si mentine o relatie sanatoasa cu parintii iubitei sale este pregatit, in cele mai multe cazuri, de insuratoare. Desi relatia de cuplu este independenta de parintii ambilor parteneri, interesul pentru preferintele lor din partea barbatului arata ca acestuia ii pasa de relatiile de familie si pune pret pe importanta lor in viata de zi cu zi.

2. Vrea un animal de companie in doi

Partenerul tot insista ca vrea sa va luati un animal de companie de care sa aveti grija amandoi? Ei bine, grija purtata in doi pentru un animal in casa este un prim pas catre grija purtata in doi pentru copii. Inseamna asumarea responsabilitatii paterne, chiar daca o face fara sa fie constient de asta, dar mai denota si faptul ca el, barbatul, se vede in aceasta relatie de cuplu timp foarte indelungat.

3. Vorbeste despre casa voastra

Chiar daca nu a dat fuga sa depuna actele pentru cumpararea unei case, simplele discutii despre cum ar arata casa in care ati locui impreuna denota dorinta de stabilitate, de asezare la casa sa, de a avea un trai organizat si de viitor in doi.

Continuarea pe Lyla.ro