Semne că eşti un bărbat disperat

În lumea întâlnirilor amoroase un bărbat disperat este cel care face absolut orice să fie cu o femeie şi să nu rămână singur.

24 sept. 2017, 20:31
Semne că eşti un bărbat disperat

Insa femeile pot descoperi cu usurinta disperarea dintr-un barbat si, in acest caz, nu vei reusi niciodata sa convingi o femeie sa se intalneasca cu tine.
Un barbat disperat vrea din tot sufletul sa aiba o relatie, insa din cauza faptului ca nu are prea multa experienta in domeniul romantic, comportamentul lui indica o incredere scazuta in el insusi ceea ce le indeparteaza pe femei, care il percep ca pe un ciudat de care trebuie sa se fereasca.

Iata 10 semne care indica portretul barbatului disperat:

Scazi standardele

Barbatii disperati sunt pregatiti sa scada standardele numai sa umple golul emotional din viata lor. Asta inseamna ca sunt gata sa se intalneasca cu femei despre care alta data ar fi spus ca sunt sub standardele lor. Vor dori sa se intalneasca cu orice poata fusta, doar de dragul de a nu mai fi singuri, fara sa realizeze faptul ca este mai bine sa ramana singuri si sa astepte genul potrivit de femeie.

Asteapta sa fie complimentat in mod constant
Barbatul disperat are o imagine scazuta de sine, incredere scazuta in el insusi si simte nevoia sa i se spuna cat de grozav este el si ca ceea ce face este excelent. Nu va dura mult pana cand o femeie va fi obosita de faptul ca trebuie sa-i ridice zilnic moralul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.