Semne că iubitul tău nu este chiar ceea ce cauţi. Cum să îl recunoşti pe EL

Barbatul cu care te vezi pare extraordinar si cu toate acestea ai senzatia ca ceva nu este in regula. Cum ti-ai putea da seama ca el este cu adevarat „Alesul"? Pentru inceput... ar trebui sa ai incredere in instinctele tale. Insa daca nu ai sentimentul ca ceva lipseste – si ca totul pare ca intr-un basm? Atunci cum ai putea sti daca el este fat Fumos ori Zmeul cel Rau?

RomaniaTV.net
30 sept. 2016, 20:48
Semne că iubitul tău nu este chiar ceea ce cauţi. Cum să îl recunoşti pe EL

Iata 9 semne ca el nu este barbatul potrivit pentru tine.

Este un pic prea fermecator

Daca iubitul tau pare Fat Frumos cel perfect s-ar putea ca el sa se prefaca si mai tarziu sa nu fie chiar sotul visat de tine. „Daca in timpul intalnirii el nu da niciodata dovada de nervozitate, ori nu se pierde niciodata nu ai cum sa nu fi impresionata. Totusi, un ambalaj prea atractiv si fermecator ar putea ascunde ceva neplacut. Ca de exemplu, un barbat obisnuit sa se intalneasca cu femei si tocmai de aceea, extrem de versat”, spune psihoterapeutul Tina B. Tessina, cunoscuta ca si „Dr. Romance”.

Nu e de incredere

Daca nu te poti baza pe iubitul tau ca isi va tine cuvantul este un semn clar nu nu poate fi el alesul. „Cand nu te suna inapoi, ori cand ajunge mai tarziu la intalniri sau nu apare deloc demonstreaza ca nu te respecta. Lucrurile nu se vor imbunatati mai tarziu. Daca iubitul tau nu arata responsabilitate atunci nu te grabi sa faci pasul cel mare”, spune Tessina.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO