Semne că legile atracţiei funcţionează pentru tine

Deşi înţelegi bine Legea Atracţiei totuşi durează ceva timp până când visele tale să devină realitate. În timp ce astepţi ca „noua ta realitate" să sosească este o idee bună să privesti după semnele trimise de Univers că dorinţele tale sunt pe cale sa se manifeste.

RomaniaTV.net
15 feb. 2017, 20:50
Semne că legile atracţiei funcţionează pentru tine

O mica reasigurare te poate ajuta sa-ti mentii atitudinea pozitiva, iar acest lucru este crucial. Uneori, Universul iti ofera mici indicii care iti arata ca te afli pe drumul cel bun.
Iata 7 semne ca te afli pe directia potrivita cu Legea Atractiei. Uita-te dupa ele, iar cand le vezi sau le simti, zambeste pentru ca stii ca esti pe drumul cel bun.

Ti se face pielea de gaina sau te trec fiori (nu au nicio legatura cu boala)

Ai observat vreodata ca atunci cand asculti un cantec cu care te afli pe aceeasi lungime de unda brusc ti se face pielea de gaina sau te trec fiori? Emotiile pozitive puternice pot produce astfel de efecte; ele sunt un indiciu clar ca in acele momente esti conectat cu eul tau superior si proiectezi vibratia energetica corecta pentru manifestarea viselor tale.

Sa intri si sa iesi cu usurita in si din trafic sau sa ramai blocat in spatele soferilor lenti

Aceasta este o buna indicatie a faptului ca esti „pe val”. Sa nu te impotrivesti, sa te lasi purtat de val este calea cea mai rapida de a atrage in viata ta ce doresti. Colaboreaza cu Universul si Universul va colabora cu tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.