Semne că te vrea ca prieten, nu ca iubit

Sunteti amici de ceva vreme (poate chiar colegi?), o placi de cand ai pus ochii pe ea si ai vrea sa ii spui asta, dar nu esti sigur daca si ea te place sau te priveste doar ca pe un prieten. Vezi mai jos 10 indicii ca nu e cazul sa-ti faci sperante: ai trecut iremediabil in „friend zone"!

11 apr. 2017, 11:08
Semne că te vrea ca prieten, nu ca iubit

Mereu esti tu primul care suna, trimite SMS-uri sau mesaje si comentarii pe Facebook? Indiferent daca doar o saluti sau va faceti planuri sa va vedeti mai tarziu, daca tu esti cel care initiaza intalnirile, e foarte posibil ca ea sa nu fie interesata decat de amicitia ta. Asta doar in cazul in care e foarte timida si face rar prima miscare; atunci, s-ar putea sa te placa, dar nu va risca sa iasa din zona ei de confort ca sa ti-o spuna.

Intotdeauna stati impreuna cu altii

Poate ca e doar timida sau ii place sa ia lucrurile incet, dar, daca o femeie e interesata de tine, va face tot posibilul sa stea cat mai mult timp doar cu tine. Daca nu ti-a sugerat sa va intalniti doar voi doi sau sa va retrageti „la o gura de aer” cand iesiti in grup, atunci nu te considera decat un prieten.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.