Semne care au prevestit tragedia din clubul morţii. Mai mulţi tineri ştiau de incendiu cu ceva timp înainte

INCENDIU COLECTIV. Cu puţin timp înainte de explozia din clubul Colectiv, au apărut semne care indicau că avea să urmeze o tragedie. Un tânăr povesteşte pe Facebook că proprietarul clubului le-ar fi recomandat unora dintre cei aflaţi acolo să părăsească localul cât mai repede.

RomaniaTV.net
02 nov. 2015, 06:53
Semne care au prevestit tragedia din clubul morţii. Mai mulţi tineri ştiau de incendiu cu ceva timp înainte

INCENDIU COLECTIV. Unul dintre proprietarii clubului i-ar fi avertizat pe câţiva tineri să iasă din club cu zece minute înainte de momentul fatal.

„Am prieteni care au fost prezenţi, unul dintre ei este prieten foarte bun cu patronul şi cu 10 minute înainte a fost anunţat să plece”, scria un baiat pe Facebook.

Un alt tânăr povesteşte că prietenul lui a fost de asemenea avertizat să plece din club cât mai repede.

„Am un prieten foarte bun care m-a sunat şi mi-a spus: Nu sunt în club, mi-a spus cineva să plec că va ieşi urât”, a mărturist tânărul.

Citeşte şi: Tragedia de la Colectiv: Victimă din clubul groazei, adusă în sicriu acasă VIDEO

INCENDIU COLECTIV. Cu câteva zile înainte de tragedie, s-a petrecut o altă coincidenţă. În recenziile clubului cu pricina de pe Google a fost lăsat un comentariu care anunţa incendiul în care zeci de vieţi au fost pierdute.

„Explodează”, a scris cineva de pe un cont cu numele de „Vali F.” Acum o săptămână, dând locaţiei un rating de o stea din cinci.

Citește și Tragedia de la Colectiv: Au murit ţinându-se de mână în toaleta clubului

INCENDIU COLECTIV. Chiar şi solistul trupei Goodbye to Gravity pare să fi avut o premoniţie despre ceea ce avea să se întâmple.

„Cântăm în România pentru că aici ne-am născut, dar nu ţinem neapărat să şi murim aici, iar numele trupei ne defineşte pentru că reflectă reticenţa noastră şi a muzicii noastre de a fi încadrată în tipare sau reguli stricte stabilite de alţii. Deci ar fi asta şi faptul că ne place sa sărim pe scenă”, spunea Andrei Găluţ în ultimul interviu acordat înainte de tragedie.

Şi astrologii vorbesc de semne speciale.

„Mercur este guvernat de cifra 3 în numerologie şi evenimentul ăsta a fost pe 30.10.2015, dacă adunăm toate cifrele dau 12 şi 1+2 egal 3. Din acest punct de vedere există un număr trei. Copiii, tinerii. Vă spun că e, din păcate, doar începutul. În momentul în care discutăm de karmă, toate deciziile noastre grşeite ca popor, toate acţiunile noastre greşite, tot războiul româno-român care nu se termină, toate duc la aşa ceva”, a declarat Mariana Cojocaru.

Citește și Moartea i-a despărţit în clubul Colectiv: „A intrat după el în club şi nu s-a mai întors”