Semne care îţi arată că te-ai reîncarnat şi din ce perioadă vine sufletul tău

Reîncarnarea a fost, este şi va fi un subiect amplu dezbătut pentru că mereu vor fi oameni care cred în această teorie şi sceptici. Provenită din Asia, teoria reîncarnării este în atenţia oamenilor de ştiinţă de secole întregi, dar nimeni nu a reuşit să o demonstreze fără echivoc sau să o demonteze odată pentru totdeauna.

RomaniaTV.net
14 mai 2016, 17:50
Semne care îţi arată că te-ai reîncarnat şi din ce perioadă vine sufletul tău

Iata 10 semne ca esti reincarnat sau, cu alte cuvinte, ca sufletul tau a călătorit din corp în corp. Dacă te recunoşti în semnele de mai jos, poate vrei să afli şi la a câta viaţă e sufletul său, care se poate reîncarna de mai multe ori, până ajunge la nivelul suprem de iluminare, denumit Nirvana.

Ai amintiri bizare, pe care crezi că este imposibil să le fi dobândit în viaţa asta. Ţi s-a întâmplat încă din copilărie, dar ţi s-a spus mereu că totul este doar rodul imaginaţiei tale prea bogate. Persoane sau momente care te-au marcat într-o viaţă anterioară pot apărea, însă, sub forma unor imagini bizare pentru a şti ce decizii trebuie sa iei la un moment dat.

Ai o intuiţie care nu te înşală niciodată. Intuitia este calea de legătură şi echilibru între conştent şi inconştient şi este vecină cu înţelepciunea. Budiştii spun că nu poţi avea o intuţie bine „lucrată” decât după ce ai trecut deja prin câteva vieţi. Experienţa pe care nici măcar nu o conştientizezi îţi oferă capacitatea de a prevedea cu claritate ce se va întâmpla în viitor.

Citeşte şi Cazuri de reîncarnare care te vor pune pe gânduri. Ce spun doi copii despre vieţile lor anterioare

Ai de multe ori senzaţii de deja-vu. Poate crezi că e întâmplător, dar cei care cred în reîncarnare spun că acestea sunt rodul unor experienţe din vieţile anterioare.

Dai dovadă de o empatie ieşită din comun. Iar asta e pentru că în vieţile anterioare ai trăit, foarte probabil, experienţe similare cu ale celor care te însoţesc în cea prezentă. Se spune că nivelul de empatie este pe atât de ridicat pe cât de evoluat este sufletul unui om, iar cu cât eşti mai empatic, cu atât sufletul tău e mai aproape de Nirvana.

Ai vise recurente. Iar asta înseamnă că legile karmice îşi fac treaba. Mai exact, prin vise ele îţi reamintesc lucruri uitate din vieţile anterioare şi îţi ghidează paşii spre acţiunile pe care trebuie să le întreprinzi chiar şi fără să-ţi dai seama.

Ai capacitatea de a prevedea lucrurile înainte ca ele să se întâmple. Asta nu te face oracol sau prezicător, ci îţi arată că ai o experienţă sufletească suficient de mare, dobândită în, probabil, câteva vieţi. E posibil ca aceasta să se manifeste în momente în care poate nu eşti foarte lucid, iar asta pentru că atunci sufletul preia controlul asupra raţiunii.

HOROSCOP. Câte vieţi mai ai de trăit în funcţie de zodie

Retrocogniţia te ajută să înţelegi mai bine lucruri la care nu ai luat parte efectiv. Pentru că al treilea ochi, glanda pineală, funcţionează aşa cum trebuie.

Ai o înclinaţie către lucruri care ţin de alte vremuri, iar asta pentru că, probabil, sufletul tău tocmai de acolo vine.

Ai temeri pe care nu reuşeşti să ţi le explici? Este foarte posibil ca ele să fi venit cu tine din vieţile anterioare.

Citeşte şi Tehnica prin care poţi vedea cum ai arătat în viaţa anterioară

Te simţi mai în vârstă decât eşti de fapt. Şi nu doar pentru că eşti obosit sau pentru că nu te ajută corpul aşa cum ai vrea, ci pentru că pur şi simplu ai senzaţia că ai trăit mai mult decât alţii. Păi este foarte posibil să fie aşa, doar că ai făcut-o în mai multe etape decât realizezi.