Semne rele la înmormântarea Stelei Popescu. Ce s-a întâmplat la mănăstire

Intr-un moment de neatentie, cineva a izbit crucea si tabloul cu chipul Stelei Popescu, daramandu-le. Chiar daca totul s-a intamplat intr-o fractiune de secunda, toata lumea din manastire si-a facut semnul crucii. Superstitiile spun ca, daca o cruce se rupe sau cade si un tablou se prabuseste, cineva apropiat persoanei decedate va muri in curand.

27 nov. 2017, 12:44
Semne rele la înmormântarea Stelei Popescu. Ce s-a întâmplat la mănăstire

Eleganta si cocheta asa cum a fost tot timpul, stralucind ca un veritabil star de cinema, scrie wowbiz.ro. Pentru ca daca cuiva i se potriveste fara tagada statutul de „vedeta” in Romania, aceasta este Stela Popescu. Din sicriul rece, mult prea rege pentru un suflet atat de cald, care a usurat trupul inert cu 21 de grame, se putea admira chipul frumoasei adormite Stela Popescu.

Citeşte şi Stela Popescu, mesaj pentru toţi românii, de 1 Decembrie 2017. Clipul pe care nu a mai apucat să-l vadă difuzat VIDEO

In timpul slujbei religioase de inmormantare, din Manastirea Cernica, s-a intamplat un incident nedorit: cineva a daramat tabloul cu chipul Stelei Popescu si crucea.

Superstitiile din batrani spun ca asta este semn rau. Si ca daca o cruce se rupe sau se prabuseste sau un tabloul cade, inseamna ca cineva apropiat persoanei decedate va muri in curand. Doamne fereste!

Din păcate semenele rele s-au adeverit, luni dimineaţă, celebra actriţă Cristina Stamate, prietenă bună cu Stela Popescu, a murit într-un spital din Capitală.