Semnele care îţi arată că e îndrăgostit până peste urechi

Te iubește, nu te iubește? Dacă încă nu ai răspunsul la această întrebare sau ai dubii în privința sentimentelor pe care iubitul tău le nutrește pentru tine, există câteva indicii clare care-l dau de gol.

RomaniaTV.net
25 mai 2018, 09:39
Semnele care îţi arată că e îndrăgostit până peste urechi

1. Își face planuri de viitor cu tine

Un bărbat care te iubește te va include obligatoriu în planurile sale de viitor. Dacă folosește „noi”, în loc de „eu”, înseamnă că își dorește să te aibă alături și te vede mai mult decât ca pe o simplă prietenă, ci mai degrabă ca pe o viitoare soție și mamă a copiilor lui. În aceste condiții, te poți simți măgulită și fericită că ai un asemenea bărbat lângă tine.

2. Ești prioritatea lui

Toată lumea este ocupată și se plânge de lipsa timpului liber. Însă când un bărbat te iubește cu adevărat, va face în așa fel încât tu să devii o prioritate în viața lui. Oricât de încărcat ar avea programul, te va vizita pe fugă la serviciu sau te va invita în oraș, fie doar și pentru câteva ore. În schimb, dacă trebuie să depui efort pentru a face parte din planurile sale, este mai bine să te consolezi cu ideea că încă nu are sentimente profunde pentru tine.

3. Îți simte lipsa

Să ne imaginăm următorul scenariu. Din anumite motive, nu v-ați văzut de câteva zile. Ce se întâmplă în acest caz? Te caută, se preocupă să te știe bine sau mai degrabă este indiferent și nu mai dă niciun semn de viață? Dacă dispare zile întregi din peisaj, fără să te caute și fără să știi absolut nimic de el, e clar că nu trebuie să investești prea mult în relația cu el. Chiar dacă-și cere scuze, acestea nu reprezintă nimic, sunt doar simple justificări. În schimb, dacă menține legătura cu tine în perioada în care sunteți departe unul de celălalt, acesta e un semn că sentimentele lui pentru tine sunt profunde.

Citeşte şi Horoscop: Cele trei semne zodiacale cu care vei avea relaţii toxice, în funcţie de zodia ta

4. Este înțelegător cu tine

Îți înțelege gândurile și sentimentele și nu se teme de perioadele dificile în cuplu, care apar în mod inevitabil. Orice-ar fi, este alături de tine și îți arată că te respectă și că are răbdare să depășiți certurile, supărările sau neînțelegerile, de orice fel. Cu alte cuvinte, vrea să facă parte din viața ta și la bine și la rău, ceea ce înseamna că e un bărbat responsabil și ține la tine.

5. Te prezintă persoanelor apropiate

Bărbatul îndrăgostit până peste urechi nu concepe să nu te prezinte în primul rând familiei, apoi prietenilor săi. Pentru că se mândrește cu tine și pentru că ești o persoană specială în viața lui, va dori să vadă și ceilalți ce minunăție are alături. Dacă nu face acest lucru, ar trebui să începi să îți pui semne de întrebare, mai ales dacă a trecut ceva timp de când sunteți împreună.

Cum îl faci să îţi cadă la picioare