Semnele din casă îţi pot aduce noroc sau ghinion: Ce înseamnă dacă verşi apă pe podea şi o ştergi cu piciorul

Publicat: Sâmbătă, 09 Iunie 2018 11:19 // Actualizat: Sâmbătă, 09 Iunie 2018 11:21 // Sursa: romaniatv.net

Semnele din casă se referă la anumite superstiții aducătoare de noroc sau, dimpotrivă, de ghinion. Iată la ce să fii atentă când ești acasă.


 

Se spune că niecăieri nu-i mai bine ca acasă. Numai că nu este valabilă zicala pentru toată lumea. Căci unii dintre noi nu știu să țină cont de semnele pe care le dau anumite obiecte. Superstițiile sunt și acasă la loc de cinste.

acă vrei să-ți meargă totul din plin și să te simți acasă ca-n rai, ține și tu cont de superstițiile din bătrâni. Iată câteva dintre ele:

-Când te muţi în casă nouă, nu lua cu tine şi mătura veche. Aduce ghinion, la fel cum şi împrumutatul măturii nu e de bun augur. În schimb, dacă mături în casă şi dai gunoiul afară noaptea, vei primi vizita unui străin. Nu e bine să mături imediat după ce ţi-au plecat musafirii şi sunt încă pe drum. Dar dacă vrei să scapi de cineva, mătură imediat după ce pleacă.

-sarea presărată pe pragul casei noi va proteja casa de rău. Dar e semn rău să înapoiezi cuiva sarea împrumutată. Dacă aduci în casă nouă sare, o mătură, o monedă şi un cărbune, vei avea noroc. Dar nu te muta în casă nouă vinerea sau sâmbăta ori într-o zi ploioasă. 

Semnele din casă vorbesc

-aduce ghinion sa te muţi de la un etaj superior la unul inferior în aceeaşi clădire.

-e semn rău dacă te încui pe dinafară.

-două persoane care fac patul împreună se vor certa. Dacă ai început să faci patul, nu te opri să faci altceva, altfel e semn de ghinion. Dacă pui aşternuturile greşit, te vei muta curând. Cel mai bine e să dormi cu capul spre nord şi picioarele spre sud.

-nu bate covoarele după asfinţit şi nu scoate gunoiul din casă seara. Nici rufele nu trebuie întinse după asfinţit. 

-dacă verşi apă pe podea, nu şterge cu piciorul. Nu e bine.

-dacă un tablou cade brusc de pe perete, e semn că va muri un prieten sau o rudă. Poate fi şi semn de boală grea.

-dacă un ceas care nu funcţionează de ceva vreme începe să meargă din nou, în familie va avea loc un deces.

Sursa: Unica.ro

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
semne ghinion semne noroc superstiţii superstiţii casă
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 iun 07:01
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.7081
RON
24 Jan
noapte 1 °
zi 1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H