Senator PSD, implicat într-un grav accident în judeţul Caraş-Severin

Senatorul PSD Aurel Duruţ a fost rănit într-un accident rutier care a avut loc între Reşiţa şi Caransebeş. Maşina parlamentarului a fost izbită violent de un camion.

23 oct. 2014, 20:49
Senator PSD, implicat într-un grav accident în judeţul Caraş-Severin

Senatorul a ajuns la spital cu mai multe răni. Maşina parlamentarului a fost lovită de un camion care circula cu viteză.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Caraș-Severin, Ancuța Chețan, a declarat că joi seară a avut loc un accident în apropiere de Reșița, în care a fost implicat și senatorul Aurel Duruț.

În urma accidentului, senatorul Aurel Duruț a fost rănit ușor, având politraumatisme și fiind transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean Reșița. În schimb, şoferul TIR-ului este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

”Pe DN 58, la ieșirea din Reșița înspre Caransebeș, un TIR condus de un bărbat de 33 de ani, cetățean român, nu a adaptat viteza în curbă și a acroșat cu semiremorca maşina în care se afla senatorul de 63 de ani, acesta aflându-se la volanul autoturismului său și venind din sens opus”, a declarat Ancuța Chețan.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.