Senatorii au trimis documentele la DNA: Cereri de CONCEDIU şi copii după CONDICA de intrări-ieşiri VIDEO

Senatul s-a conformat cererii DNA. Opt mii de file, conţinând toate documentele Comisiei de regulament din Senat din perioada 2014-2015, au fost trimise procurorilor anticorupţie. Printre documentele expediate la DNA se numără şi cereri de concediu ori copii după condica de intrări-ieşiri, asta pentru că, spun senatorii, DNA nu a specificat ce înscrisuri vrea exact.

27 mai 2015, 10:17
Senatorii au trimis documentele la DNA: Cereri de CONCEDIU şi copii după CONDICA de intrări-ieşiri VIDEO

Senatorii sunt nemulţumiţi de faptul că DNA nu a specificat exact de ce acte are nevoie. Aşa că ei au trimis inclusiv cererile de concediu şi procesele verbale cu şedinţele comisiei din acea perioadă, transmite România TV.

Senatorii sunt convinşi că cererea DNA are legătură cu cazul Şova având în vedere că regulamentul Senatului a fost modificat la finalul lunii martie, la o săptămână după votul dat în plen pentru reţinerea şi arestarea acestuia.

„Contin procese verbale de sedinta, diverse solicitari, amendamente la regulament, absolut toate actele materiale care au legatura cu Comisia de Regulament. Ale mele colege au facut copii inclusiv dupa condica de intrari-iesiri. Cele mai multe sunt chestiuni administrative: solicitari de concediu, de protocol„, a declarat liberalul Sebastian Grapă, preşedintele Comisiei.

CITEŞTE ŞI DNA cere din nou documente de la Senat. Ce îi scriu procurorii lui Tăriceanu

Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut, marţi, Senatului să predea toate înscrisurile întocmite, în perioada 2014-2015, de membriii Comisiei de Regulament. Senatorii au termen de predare până miercuri, 27 mai a.c.