Comisia comună a Senatului a respins cererea de reexaminare a preşedintelui pentru Legea offshore

Cererea de reexaminare a preşedintelui Klaus Iohannis pentru Legea offshore a fost respinsă luni de Comisia comună economică şi pentru energie a Senatului, iar proiectul a fost adoptat cu amendamente, cu 11 voturi pentru, două împotrivă şi trei abţineri. Legea offshore va primi luni votul Senatului, a anunţat Liviu Dragnea, anunţă Mediafax.ro.

24 sept. 2018, 04:54
Comisia comună a Senatului a respins cererea de reexaminare a preşedintelui pentru Legea offshore

Plenul Senatului se va reuni în şedinţă, de la ora 16.00, pentru dezbaterea proiectelor înscrise pe ordinea de zi, votul urmând să aibă loc la ora 17.00. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, vineri seară, la finalul CExN al partidului în care a primit vot de susţinere la şefia formaţiunii, că Legea offshore va intra la vot în plenul de luni al Senatului, iar miercuri Camera Deputaţilor va vota, decizional, iniţiativa legislativă. Acesta a adăugat că nu va ceda faţă de ce ceea ce a fost decis în legătură cu proiectul de lege în sesiunea parlamentară anterioară.

„Legea offshore a fost adoptată în comisie la Senat săptămâna aceasta, luni intră în plen la Senat, luni seara ajunge la Camera Deputaţilor, marţi în comisii la Camera Deputaţilor şi miercuri vrem să intrăm pe ea la votul final. Nu am cedat faţă de ceea ce am hotărât împreună în sesiunea trecută cu privire la condiţiile puse în acea lege, condiţii avantajoase pentru statul român şi condiţii acceptabile pentru cei care investesc, pentru că dacă nu sunt acceptabile, nu investeşte nimeni”, a declarat liderul PSD, la încheierea şedinţei de vineri a Comitetului Executiv al PSD.