Sentinţa Judecătoriei de condamnare a celor şapte violatori din Vaslui, contestată de procurori

Sentinţa Judecătoriei Vaslui prin care cei şapte tineri din Văleni au fost condamnaţi pentru violarea unei fete de 18 ani a fost contestată de procurori. Aceştia consideră că pedepsele primite de agresori sunt prea mici.

25 aug. 2015, 17:55
Sentinţa Judecătoriei de condamnare a celor şapte violatori din Vaslui, contestată de procurori

Procurorii Parchetului Judecătoriei Vaslui au contestat sentinţa dată de instanţa vasluiană, prin care cei şapte tineri au fost condamnaţi la pedepse cuprinse între cinci ani şi opt luni şi opt ani şi patru luni de închisoare, potrivit portalului instanţelor.

La concluziile prezentate la judecata pe fond, procurorul de şedinţă a solicitat pedeapsa maximă prevăzută de Codul Penal, respectiv 12 ani de închisoare, scrie Mediafax.

Sentinţa Judecătoriei Vaslui a fost atacată şi de cei şapte tineri, precum şi de victimă.

Citeşte şi Violatorul virgin din Vaslui, de urgenţă la psihiatru. Vrea să se SINUCIDĂ

Dosarul va fi înaintat spre soluţionare Curţii de Apel Iaşi, care urmează să stabilească termenul de judecată, cel mai probabil în toamna acestui an. Sentinţa dată de instanţa ieşeană va fi definitivă.

Condamnările violatorilor din Văleni

Boicu Ionut Bogdan (21 ani) a fost condamnat la 5 ani si 8 luni închisoare cu executare. Burada Silviu (21 ani) – a fost condamnat la 8 ani si 4 luni închisoare cu executare. Burlacu Paul Andrei (28 ani) – a fost condamnat la 7 ani închisoare cu executare. Surleac Ioan (20 ani) – a fost condamnat la 5 ani si 8 luni închisoare. Bolboceanu Petrica (23 ani) – condamnat la 7 ani de închisoare. Rotaru Alin Dumitru (18 ani) – a fost condamnat la 5 ani si 8 luni închisoare. Avadanii Silviu (22 ani) – a fost condamnat la 7 ani închisoare. De asemenea, instanta, prin această hotărâre de fond, i-a obligat pe violatori, în solidar, să platească victimei, o suma de 50.000 lei, despăgubiri morale.

Citeşte şi Eleva violată din Vaslui a trecut cu bine primele probe de la Bac 2015

VEZI şi PRETENŢIILE violatorilor din Vaslui, în închisoare. Ce au cerut după gratii