Sentinţă uluitoare pentru crimă. Om de afaceri, doi ani şi 8 luni CU SUSPENDARE după ce A UCIS un cerşetor

Un om de afaceri din Bârlad a fost condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare după ce a ucis un cerşetor. Victima a fost bătută cu bestialitate pe motiv că i-ar fi deranjat clienţii patrolului şi că l-ar fi înjurat. Sentinţa nu este definitivă.

12 iun. 2015, 11:11
Sentinţă uluitoare pentru crimă. Om de afaceri, doi ani şi 8 luni CU SUSPENDARE după ce A UCIS un cerşetor

Omul de afaceri Florin Năstac a fost condamnat de Judecătoria Bârlad la doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere pentru lovituri cauzatoare de moarte.

În vara anului trecut, bărbatul a lovit cu pumnii şi picioarele un cerşetor care, ulterior, a murit la spital.

Potrivit cercetărilor, incidentul s-a petrecut în faţa magazinului deţinut de Năstac în zona „Bariera Puieşti”, după ce victima ar fi deranjat clienţii care intrau şi ieşeau din chioşc. Mai mult decât atât, agresorul a afirmat faţă de poliţişti că cerşetorul l-ar fi înjurat şi, în trecut, i-ar fi furat din magazin.

Supărat foc, patronul a lovit cerşetorul de mai multe ori cu pumnii şi picioarele, pe care apoi l-a lăsat în stradă.

Un trecător a sunat de urgenţă la 112 şi omul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru el şi au declarat decesul după o oră.

Sentinţa dată de Judecătoria Bârlad nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel atât de procurori.

Citeşte şi: Fetiţă de 11 ani violată de un criminal eliberat recent din închisoare. Judecătorii îl cercetează în libertate