Sepsi – CSM Poli Iaşi 2-1 în etapa a 21-a din LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, luni, la Braşov, cu scorul de 2-1, pe CSM Poli Iaşi, într-un meci din etapa a 21-a a Ligii I, în care oaspeţii au condus cu 1-0.

11 dec. 2017, 17:16
Sepsi – CSM Poli Iaşi 2-1 în etapa a 21-a din LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

Sepsi a întrerupt seria de meciuri fără victorie și a reușit din nou să o învingă pe CSM Poli Iași, formație pe care a bătut-o și în turul campionatului. Thiaw a marcat în propria poartă în minutul 24, dar Sepsi a reușit să revină, marcând de fiecare dată pe final de repriză. Istvan Fulop a transformat un penalty în minutul 45, iar Astafei a stabilit scorul final cu un șut fabulos în vinclu de la marginea careului. Poli Iași a terminat meciul în 10, după ce Jagodinskis a fost eliminat. Arbitrul Găman a arătat și 7 cartonașe.

Sepsi Sfântu Gheorghe a adunat 15 puncte după meciul de azi și a depășit-o pe Gaz Metan Mediaș. Poli Iași are 27 de puncte și nu mai poate visa la play-off.

Au marcat Fulop ’45 (penalti) şi Astafei ’85 pentru Sepsi şi Twiaw ’24 (autogol) pentru CSM Poli Iaşi. În minutul 89, de la oaspeţi a fost eliminat Jagodinskis. 

Sepsi: Niczuly – Burlacu, Ursu, Damian, Grecu – Petrovikj, Fulop – Huiban (Astafei ’68), Thiaw (Ghinga ’57), P. Petre (Dima ’89) – Nikolic. Antrenor: Eugen Neagoe

CSM Poli Iaşi: Koselev – Sin, Frăsinescu, Bădic, Jagodinskis – Platini (Spătaru ’78), Mihalache, Cioinac, Panţîru (Danale ’82) – Cisse (Ştefănescu ’63), Cristea. Antrenor: Flavius Stoican.

CLASAMENT