SEPSI – STEAUA 4-2 LIVE VIDEO ONLINE 2019. LIVE STREAMING SEPSI-FCSB UPDATE

SEPSI-FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, vicecampioana României nu-şi permite paşi greşiţi în duelul de la distanţă cu CFR Cluj şi Viitorul Constanţa. Partida Sepsi-FCSB este în direct pe RomaniaTV.net de la ora 20:00.

05 dec. 2018, 14:23
SEPSI – STEAUA 4-2 LIVE VIDEO ONLINE 2019. LIVE STREAMING SEPSI-FCSB UPDATE

SEPSI – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE 2019. LIVE STREAMING SEPSI-FCSB. Din una dintre echipele cele mai puternice pe teren propriu, Sepsi a devenit o victimă în ultimele etape. Echipa lui Eugen Neagoe nu pierduse niciodată în acest campionat în primele 5 meciuri jucate la Sfântu Gheorghe.

SEPSI – FCSB 3-2 (2-0)

Au marcat: VAŞVARI 32, FL. ŞTEFAN 36, TANDIA 53p / FL. COMAN 61, RUSESCU 88, MENSAH 90+4

SEPSI: Fejer – Moura, Viera, Jovanovic, Sato (73 Drăghici) – Velev, Rus – Nouvier, Vașvari (71 Simonovski), Fl. Ștefan – Tandia (90+3 Mensah). Antrenor: Eugen Neagoe.

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planic, Bălașa, Jr. Morais – Nedelcu (46 Fl. Coman), L. Filip – Teixeira (29 M. Roman), Man (61 Rusescu), Fl. Tănase – Gnohere. Antrenor: Nicolae Dică.

SEPSI – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE 2019. LIVE STREAMING SEPSI-FCSB in timp real

Echipele de start:

Sepsi: Fejer – Moura, Viera, Jovanovici, Sato – Velev, Rus – Nouvier, Vașvari, Fl. Ștefan – Tandia
Rezerve: Niczuly, Ursu, Karnitsky, Mensah, Hamed, Drăghici, Simonovski 
Antrenor: Eugen Neagoe

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planici, Bălașa, Morais – Nedelcu, Filip – Teixeira, Man, Fl. Tănase – Gnohere
Rezerve: Vlad, Fl. Coman, Jakolis, I. Stoica, M. Roman, R. Rusescu, Moldovan 
Antrenor: Nicolae Dică

În cele trei întâlniri directe dintre cele două echipe, Sepsi nu a marcat niciodată contra FCSB-ului. De două ori, Sepsi a pierdut cu 0-2, iar anul trecut în octombrie s-a înclinat pe teren propriu, 0-4.

SEPSI – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE 2019. LIVE STREAMING SEPSI-FCSB. Nicolae Dică va conta pentru acest duel şi pe golgeterul său, Harlem Gnohere: ”Este un jucător important pentru noi, un atacant veritabil, un număr 9, un jucător care a marcat foarte multe goluri de când eu am venit la echipă şi sper să ne ajute mâine seară” a explicat antrenorul roş-albaştrilor în conferinţa de presă din preziua meciului. ”Întâlnim o echipă care îşi doreşte să fie în play off, o echipă care în acest an a arătat bine, cu jucători de calitate de la mijlocul terenului în sus şi ne aşteaptă o partidă foarte grea” a mai spus antrenorul FCSB despre partida cu Sepsi de la Sfântu Gheorghe.

SEPSI – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE 2019. LIVE STREAMING SEPSI-FCSB. FCSB şi-a propus victorii pe linie în ultimele patru etape din 2018, în care întâlneşte şi rivala CFR Cluj. La meciul cu Sepsi, Nicolae Dică mizează pe revenirea golgheterului Gnohere, suspendat în ultimele două runde. Fără el, „roş-albaştrii” au câştigat cu Politehnica Iaşi şi Gaz Metan. Frigul pătrunzător de la Sfântu Gheorghe va fi o problemă în plus pentru jucătorii FCSB-ului.

„Important este ca noi, oriunde jucăm, să intrăm pe teren, să dăm totul şi să reuşim să câştigăm cele trei puncte”, a declarat Nicolae Dică.

„Nu cred că vor veni cu teamă, dar şi eu sunt convins că nu le va fi uşor. Au jucat cu noi, ştiu forţa echipei noastre”, a spus şi antrenorul lui Sepsi, Eugen Neagoe.

Eliminat etapa trecută, Moruţan este singurul suspendat din lotul lui FCSB la meciul transmis în direct de Digi Sport 1 astăzi, de la ora 20:00.

„Important este ca el să nu mai facă aceeaşi greşeala pe care a făcut-o duminică, la meciul cu Gaz Metan, iar noi avem încredere in el”, a mai afirmat Dică. În tur, Gnohere şi Coman au adus victoria cu 2-0 a FCSB-ului, pe Arena Naţională.