Şerban Huidu nu se poate abţine. O atacă din nou pe Bianca Drăguşanu

Despre scandalul de divorţ dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav şi-a dat cu părerea şi Şerban Huidu. Mediatizarea excesivă a acestui caz se pare că îl deranjează pe fostul cârcotaş, care şi-a spus oful pe blog.

14 ian. 2014, 14:53

Şerban Huidu este scos din sărite de atenţia de care se bucură Bianca Drăguşanu şi recentul scandal privind divorţul ei de Victor Slav. Realizatorul radio a lansat un atac pe blog la adresa fostei asistente TV, arătându-se nemulţumit că dacă în Portugalia pe stradă este omagiat eroul Eusebio, fostul fotbalist trecut recent în nefiinţă, la noi probabil de un tratament similar s-ar putea bucura Bianca Drăguşanu.

„Weekendul trecut am fost în Lisabona. Nu o să vorbesc aici de frumuseţile oraşului sau de şcoală de fado, lucruri pe care le puteţi admira pe pagină oficială de facebook, ci despre un afiş publicitar ce mi-a tăiat respiraţia:

Pentru cei ce nu l-au recunoscut, este regretatul Eusebio, pantera neagră care era să aducă Portugaliei titlul de campioană mondială în 1966, trecut în nefiinţă cu o săptămâna în urmă şi căruia municipalitatea îi mulţumeşte că unui adevărat erou!

Iată ce ar putea împânzi toate bulevardele Bucureştiului: Bianca mulţumind nefericitilor ahtiaţi după senzaţionalul de doi bani, care au ajutat-o în drumul către o îmbogăţire rapidă! Diferenţe…”, a scris Huidu pe blogul său.