Şerban Huidu, postare controversată despre Simona Halep

"Daca “toanta” aia de Halep si-a micsorat sanii ca sa poata lovi mai bine mingea, sa va arate Zavoranca cele ‘nespe operatii cu care defileaza mandra!", a scris Şerban Huidu pe blog, amărât că adevăratele valori nu sunt respectate, în timp ce "piţipoancele" defilează pe micul ecran. 

08 iun. 2014, 14:35
Şerban Huidu, postare controversată despre Simona Halep

Şerban Huidu a sărbătorit în stil sarcastic succesul Simonei Halep la Roland Garros. „Multumim Simona pentru ca ne faci mandri, ca reprezinti ceea ce Romania mai are doar doua degete pe fundul borcanului: tarie si o forta nemaintalnita! Multumim Simona pentru ca datorita tie au amutit pentru cateva ore sacalii politiacismului, barfitoarele de profesie si datatorii cu parerea!

Acum luminile rampei s-au stins iar despre Simona se va vorbi cand va participa la vreun turneu sau va mai avansa in topul celor mai bune tenismene ale lumii. Acum e momentul sa facem circ. Daca “toanta” aia de Halep si-a micsorat sanii ca sa poata lovi mai bine mingea, sa va arate Zavoranca cele ‘nespe operatii cu care defileaza mandra!

Si Halep asta s-a dus la Paris si nici nu a facut si ea o poza cu Cristea sub turnul Eiffel? Ce “dusa”! Uite in locul ei Dragusanca are instantanee cu Printul peste tot!

Pentru ca fiecare tara are ceea ce merita, Simona si-a sacrificat copilaria pentru a ajunge o jucatoare de tenis de renume iar tutele, fara nimic special, si-au scrificat bunul simt pentru a face un purcoi de bani de la televiziunile ce exploateaza ce-i mai josnic dintr-o anumita parte a telespectatorilor!

Vreti Simona la televizor la fel de des ca si tutele din showbiz? Spuneti-i sa se duca in cluburi, sa arate cat mai dubios, sa ia parte la 2-3 scandaluri, apoi sa mai lase tenisul ala si sa se apuce sa fie asistenta tv….meserie de viitot tata!

Sa-si puna o gaina in cap, sa se imbrace cu geanta, sa se casatoreasca pentru a avea de cine divorta si sa vorbeasca in felul urmator: “fai am luat soc! ai vazut-o pe rusoaica aia cum a batut-o pe Halep? Bine i-a facut! Ne iubeste Dumnezeu fai o sa fim doar noi la tembelizor!”

Cat de ipocriti sa fim, dupa ce exacerbam toti neavenitii si toate disperatele, avem tupeul sa ne bucuram pentru o adevarata valoare, pentru care si simpla prezenta la televizor printre specimenele de mai sus este o insulta!

Partea Romaniei care nu se regaseste in nonvalorile promovate cu atata ardoare spune simplu: Multumim Simona pentru ceea ce reprezinti si pentru modelul de viata ce il credeam disparut din Romania! Multumim Simona!”, a scris Şerban Huidu pe blog.