Şerban Huidu, ŞOCAT de moartea lui CLAUDIU ROMAN: Trecea prin momente grele. E un semnal pentru „ŞEFUŢI”

Şerban Huidu s-a declarat şocat de vestea morţii lui Claudiu Roman, tânărul de 34 de ani care s-a sinucis. Huidu povesteşte că fostul său coleg de la radio trecea prin momente dificile in viata personala si se agatase cu disperare de cea profesionala, pentru a il ajuta sa mearga mai departe.

19 sept. 2014, 13:41
Şerban Huidu, ŞOCAT de moartea lui CLAUDIU ROMAN: Trecea prin momente grele. E un semnal pentru „ŞEFUŢI”

„Am citit socat despre soarta fostului meu coleg Claudiu Roman! Ca toti cei ce l-au cunoscut, imi pare nespus de rau si cred ca, desi de multe ori viata e nedreapta, nimic nu justifica gestul! Asta o spun eu cel care a reusit sa treaca peste probleme care pentru altii ar fi de nesurmontat!

Poate e un semnal de alarma pentru „sefutii” de care vorbeam aici! A conduce niste institutii, mai ales media, iti ofera avantaje dar si responsabilitati! Deciziile tale pot fi considerate de unii profund injuste, iar daca asta vine pe fondul unor probleme deja existente, pot fi fatale!”, scrie Serban Huidu pe blogul personal.

Acesta poveste că fostul său coleg de la radio „trecea prin momente dificile in viata personala si se agatase cu disperare de cea profesionala, pentru a il ajuta sa mearga mai departe”.

A acceptat chiar sa lucreze gratis la postul de radio unde si eu am facut aceasi lucru timp de un an la inceputul carierei. Asta in timp ce colegii nou veniti iau un purcoi de bani, de la acelasi post, pentru o performanta inexistenta! Viata nu e corecta!„, spune cunoscutul realizator.

TRAGEDIE. Claudiu Roman, DJ la Radio 21, S-A SINUCIS

Huidu povesteşte că şi el s-a  confruntat cand a condus Kiss FM cu o problema asemanatoare: „O colega trecea printr-o perioada dificila. In loc sa ma ratoiesc la ea si sa ii spun ca m-am saturat de ifosele ei, cum si-ar fi dorit alti colegi ajunsi intre timp sefi, am tratat cazul cu multa atentie. Am asigurat-o cat de importanta e pentru noi, am vorbit cu ea ca exista o problema si trebuie sa se ajute ea pe ea in primul rand!

A facut o pauza de o luna jumate si cu ajutorul terapiilor si-a revenit! Acum este unul ditre cei mai buni oameni de acolo pentru ca cei mai buni au fost inlaturati! Iar singura lor vina este ca au fost adusi acolo de Serban Huidu. Asa ca din pacate acest caz e un semnal de alarma pentru cei ce se cred „sefuti” cu Mba! Oamenii din subordine adica „fututii” in termeni populari, nu sunt niste obiecte fara suflet! Uneori pentru a conduce o institutie e nevoie de mai multa diplomatie si intelegere decat de dictatura si autosuficienta!

„Sa te odihnesti in pace Claudiu si sper ca oamenii sa invete lectia! Desi la cine conduce acum piata radio din Romania slabe sperante!”, conchide Şerban Huidu.

Claudiu Roman, MC şi DJ, şi-a pus capăt zilelor, acesta fiind găsit spânzurat, vineri dimineaţa, în apartamentul său din Bucureşti.  Claudiu Roman a activat în ultima vreme ca MC/Entertainer la multe lansări de produse, petreceri şi, totodată, s-a remarcat ca prezentator la Radio 21.