Şerban Nicolae: Nu voi părăsi PSD şi nu critic conducerea partidului. Ce spune despre sancţiune

Senatorul social-democrat Șerban Nicolae a declarat vineri, pentru AGERPRES, că nu va părăsi PSD și nu va critica organele de conducere, chiar dacă, în opinia sa, sancțiunile pe care le-a primit au fost nedrepte.

12 mai 2017, 17:05
Şerban Nicolae: Nu voi părăsi PSD şi nu critic conducerea partidului. Ce spune despre sancţiune

El a adăugat că nu a afirmat niciodată că a fost vorba „de o execuție” în ceea ce îl privește, ci doar că nu se consideră vinovat.

„Am văzut o serie de preocupări legate de lucruri pe care nu le-am spus niciodată sau pe care nu le-am făcut niciodată, după decizia Comitetului Executiv de miercuri în ceea ce mă privește. Mai precis, nu am spus niciodată că a fost o execuție, nu l-am criticat pe Liviu Dragnea și cu atât mai puțin nu am criticat PSD. De altfel, nici nu pot să critic vreodată partidul, pentru că asta ar fi o inepție. Eu am spus că nu mă consider vinovat și că nu trebuia să fiu sancționat. Pentru mine este o sancțiune, dar faptul că este una nedreaptă nu-mi produce vreo supărare pe partid sau pe organele sale de conducere. Îi asigur pe toți că nici nu am să mă schimb și nici n-am să părăsesc partidul al cărui membru fondator sunt și că, în general, sunt pregătit să fac față oricărei provocări din viața politică”, a afirmat senatorul social-democrat.

Citeşte şi: Liviu Dragnea: Nu cred că Şerban Nicolae va părăsi partidul

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri, că nu se așteaptă la o plecare a senatorului Șerban Nicolae din partid, în ciuda poziției pe care acesta a avut-o după înlocuirea de la conducerea Comisiei juridice și a grupului parlamentar social-democrat, arată Agerpres.

„Șerban Nicolae nu cred că va părăsi partidul, sper. (…) Au mai fost și alții, e un partid mare, altfel ne-am plictisi. Dar nu numai el, sunt mulți care critică și atacă PSD-ul, e un partid care deranjează. Dar nu e o problemă, mergem înainte (…) și cu aceste critici”, a declarat Dragnea.