Şerban Nicolae, reacţie ironică la adresa liderilor europeni după protestele din Franţa. „Jean Claude, Franz, Manfred, nimic?”

Şerban Nicolae afirmă ironic, într-o postare pe Facebook, după protestele din Franţa soldate cu sute de răniţi, că este sigur că Parlamentul European va reacţiona în regim de urgenţă şi va adopta o rezoluţie dură.

18 nov. 2018, 19:26
Şerban Nicolae, reacţie ironică la adresa liderilor europeni după protestele din Franţa. „Jean Claude, Franz, Manfred, nimic?”

Şerban Nicolae susţine că Europa nu are doar mai multe viteze, ci şi multiple standarde, multă ipocrizie, multă aroganţă şi multă nesimţire.

„Proteste? Sute de mii (reali!) în stradă? Gaze? Victime? Sunt sigur că Parlamentul European va reacţiona în regim de urgenţă şi va adopta o rezoluţie dură. Parchetul General al Curţii de Casaţie a Franţei va declanşa o anchetă împotriva forţelor de ordine. Nu? Jean Claude, Franz, Manfred, nimic? Facem “ciocu’ mic” ca la corupţia (zice GRECO) la nivel înalt din Franţa, ca la corupţia (plus spălare de bani şi finanţarea terorismului!) de la ING, ori ca la corupţia (globalizată, să ajungă la toată lumea) de la Siemens-ul lucrului bine făcut?”, a scris senatorul PSD pe Facebook.

Proteste violente în Franţa: Peste 400 de persoane rănite, dintre care 14 grav, la blocaje sute de mii de „veste galbene”

„Nu, Europa nu are doar mai multe viteze. Are şi multiple standarde. Are şi multă ipocrizie. Multă aroganţă. Multă nesimţire. Din păcate, cozi de topor şi caractere de limacşi… mai mult pe la noi”, a mai scris Şerban Nicolae.