SERBIA-LITUANIA LIVE VIDEO LIGA NAŢIUNILOR 4-1. Meciul de care depinde calificarea României în grupa a doua valorică

SERBIA-LITUANIA LIVE VIDEO LIGA NAŢIUNILOR. În paralel cu meciul Muntenegru-România, de la Podgorica, la Belgrad se joacă de la ora 21.45 partida Sebia-Lituania, cu implicaţii directe pentru şefia grupei.

20 nov. 2018, 15:57
SERBIA-LITUANIA LIVE VIDEO LIGA NAŢIUNILOR 4-1. Meciul de care depinde calificarea României în grupa a doua valorică

SERBIA-LITUANIA LIVE VIDEO LIGA NAŢIUNILOR 4-1 (Zulpa – min. 51, aut., Mitrovic – min. 58, Prijovic – min. 71, Ljaic – min. 74 / Petravicius – min. 64). Orice pas greşit al Serbiei, coroborat cu o victorie a României în Muntenegru îi urcă tricolori pe primul loc, cu posibilitatea de a juca în turneul de calificare directă la EURO 2020. Matic, Kolarov şi Tadic lipsesc accidentaţi din tabăra gazdelor.

Chiar şi în aceste condiţii, Serbia, lidera grupei, cu trei victorii şi două egaluri, are prima şansă la victorie, în faţa unui adversar, Lituania, care a pierdut toate cele cinci meciuri oficiale jucate în această toamnă. În plus, Serbia este o forţă pe propriul teren, acolo unde nu a mai pierdut de peste trei ani, din octombrie 2015.

Şi-au asigurat deja prezenţa în urna a doua valorică şi, implicit, în play-off-ul pentru calificarea la EURO 2020, Finlanda şi Norvegia. Ele ar putea fi acompania de Serbia, dacă bate Lituania, şi Israel, dacă pleacă neînvinsă din Scoţia.