Serena Williams, reacţia pe Twitter, după ce a fost învinsă de Simona Halep. Ce scrie despre româncă

Serena Williams a suferit miercuri una dintre cele mai usturătoare înfrângeri din carieră, pierdzând cu 0-6, 2-6 în faţa Simonei Halep. La puţină vreme după joc, americanca a felicitat-o pe Halep, pe Twitter.

22 oct. 2014, 10:25

La mai puţin de o oră după ce a fost învinsă de SIMONA HALEP, în Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor, Serena Williams a avut o reacţie pe Twitter, laudativă la adresa româncei.

Citeşte şi SIMONA HALEP, prima reacţie după victoria FABULOASĂ obţinută în faţa Serenei Williams

Pe scurt, Simona a jucat super. Bună treabă, mult succes!„, a scris Serena, care pentru a se califica în semifinalele Turneului Campioanelor va trebui să o învingă vineri pe Eugenie Bouchard.

Simona Halep a câştigat miercuri în premieră un meci în faţa liderului clasamentului tenisului mondial, Serena Williams, scor 6-0, 6-2, după 65 de minute de joc.

Citeşte şi SIMONA HALEP lăudată în presa străină: A zdrobit-o pe Serena Williams

De asemenea, la finalul meciului de la Singapore, Serena Williams a declarat: „Cred că Simona a jucat cu adevărat bine şi a făcut cel mai bun meci al carierei sale. Să fiu sinceră, abia aştept următoarea noastră întâlnire, deoarece m-a făcut să merg acasă, să muncesc din greu şi să mă antrenez în mod special pentru ea. A fost efectiv jenant jocul meu, aşa l-aş putea descrie. Da, foarte jenant. Forehand-ul a fost inexistent, cred că a intrat anticipat în vacanţă. Cu siguranţă nu am fost sută la sută OK astăzi. Nici măcar aproape de 100%„.